Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
21°C
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
21°C

FRISSÍTÉS: Eloltották a tüzet a királyszentistváni hulladékkezelő központban

2023. július 26. 13:03 // Forrás: Katasztrrófavédelem

FRISSÍTÉS (2023.07.26. 15:42)

Eloltották a tüzet a királyszentistváni hulladékkezelő központban

A balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral és két munkagép segítségével eloltották a tüzet a királyszentistváni hulladékkezelő központban. Egy három betonfallal körbe kerített, mintegy négyszáz négyzetméteres területen 200-220 köbméter kommunális hulladék égett. A katasztrófavédelem mobil laborja folyamatosan ellenőrizte a helyszínen és a környéken a levegő minőségét, de veszélyes anyagkoncentrációt a mérések nem mutattak ki.

 

FRISSÍTÉS (2023.07.26. 14:26)

A balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral és két munkagép segítségével folyamatosan oltják a tüzet a királyszentistváni hulladékkezelő központban. Egy három betonfallal körbe kerített, mintegy négyszáz négyzetméteres területen 200-220 köbméter kommunális hulladék ég. Egy munkagép kihordja a hulladékot, a másik munkagép pedig folyamatosan földet hord rá. A tűzoltók két vízsugárral a lerakatot oltják, a másik két vízsugárral pedig a kihordott hulladékot hűtik. A katasztrófavédelem mobil laborja folyamatosan ellenőrzi a helyszínen és a környéken a levegő minőségét, de veszélyesanyag-koncentrációt a mérések nem mutattak ki. A füstgáz-koncentráció egészségügyi határérték alatt van.

 

Tűz ütött ki a királyszentistváni hulladékkezelő központban, ahol mintegy négyszáz négyzetméteres területen lakossági felhasználásból származó hulladék ég. A balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat. A tűz betonfallal körülkerített, jelenleg nem veszélyeztet semmit.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.