Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megérkezett a Life&Style magazin nyári száma

2023. július 17. 12:53
Javában tombol a nyár, ami lehet a kikapcsolódás és a megnyugvás időszaka is, másokat mégis ez az időszak inspirál leginkább az alkotásra, ezek a hónapok bizsergetik legjobban a kreatív energiákat. A Life&Stlye magazin legújabb számában mindegyikből hozunk példákat, ezek megismeréséhez pedig el sem kell hagyni a Bakony-Balaton térséget.

Sőt, vannak olyan emberek, akik a fővárosból direkt ide költöztek le, vagyis itt valósították meg régi álmukat, ahogy a népszerű televíziós műsorvezető, Ördög Nóra i tette, amikor férjével, Nánási Pállal felépítette Balatonakarattyán a Nekem a Balaton névre keresztelt kávézóját. Nórával itt beszélgettünk, de nem csak a vendéglátásról, hanem a közéleti ismertségről, példaképekről, tudatosságról a képernyőn és azon kívül.

De nem csak Ördög Nóra az, aki a sokéves médiában való jelenlét után valami más területen is ki szeretett volna teljesedni. Az ismert playmate, Bódi Sylvi például a természetbe vágyik, legújabb vállalkozásával pedig a főváros betondzsungelét segít kizöldíteni. Erről is beszélgettünk vele, de szóba kerül a média világa és egy kis Somogy vármegyei falu, valamint Indonézia közti kapcsolat is.

Nem eltávolodva a Balatontól, sőt vízre szállva a „magyar tengeren” dr. Kaiser Kristóf, többször magyar bajnok é Kékszalag-dobogós vitorlázó, a Prospex-Delta Team csapatfőnöke osztotta meg gondolatait a Life&Style hasábjain a versenyszellemről, valamint Közép-Európa legnagyobb vitorlásversenyének kulisszatitkairól.

Tovább fokozva az izgalmakat, olvasóinknak megmutatjuk azt, milyen, amikor csupán egy hálózsák van alattunk és túrázás alkalmával a szabad ég alatt hajtjuk álomra a szemünket. A vadkempingezés egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, de eltérő a megítélése Európa különböző országaiban.

A szabadidő aktív megélése mellette magazinunkat lapozgatva most is szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy a mélyebb gondolatiságba is elmerüljenek olvasóink. Ebben Nyáry Krisztián íróval készült interjúnk segít, de elmegyünk Bakonybélbe is, ahol megmutatjuk a bencés szerzetesek monostori életét, ami talán elsőre puritánnak tűnhet egy külső szemlélőnek, de, ha megismerjük őket, egy abszolút világi gondolkodású, vidám közösséggel találkozunk.

Ebben a magazinban is teszünk egy izgalmas történelmi kitekintőt, ráadásul egy olyan épület példáján keresztül, amit nem lehet nem észrevenni, ha valaki Veszprémbe érkezik. A Húszemeletes toronyház viszont nem csupán a szocreál építészeti stílus lenyomata, egykor saját társadalma volt, technikai megoldásai pedig még ma is kuriózumnak számítanak.

Ezekhez, és persze a Life&Style magazin további cikkeihez is jó szórakozást kívánunk, akár a strandon, akár egy hűvös szobában, vagy kávézóban lapozgatja újságunkat.

A Life&Style magazin már elérhető Veszprém és a környék legismertebb közösségi helyein, kulturális intézményeiben és vendéglátóhelyein.

vehir.hu
további cikkek
Egy felnagyított házibuli és front, meg az ember esete a Gyárkert első hétvégéjén Egy felnagyított házibuli és front, meg az ember esete a Gyárkert első hétvégéjén Rendezzük el szépen polcokra azokat az élményeket, amiket a Gyárkert 2024-es nyitóhétvégéjén kaptunk! ma 16:23 A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkaidő statisztikájában a kávészünetek látszólag csak kidobott percek a termelékenységből, viszont több kutatás is igazolta már, hogy a munkahelyen elköltött kávék nem csak az egészségre, hanem a munkabírásra is jó hatással van. Persze ebben az esetben is ott villog a mértékletesség piros lámpája. ma 13:24 Hetedik alkalommal égett a Juhannus máglya Veszprémben kultúra Hetedik alkalommal égett a Juhannus máglya Veszprémben A Múzeumok Éjszakájával egybekötött Juhannus-napi eseményen a fáklyás-felvonulás után gyújtották meg a Juhannus máglyát szombat este, melyet a VEMAFI (Veszprémi Magyar-Finn Egyesület) szervezett, akik sok-sok évtizedes hagyománnyal vannak jelen Veszprém város életében és öregbítik ezt a csodálatos hagyományt évről évre. ma 11:37 Bübük a bábok között - Györgydeák György kiállítás nyílt a Kabóca Bábszínházban kultúra Bübük a bábok között - Györgydeák György kiállítás nyílt a Kabóca Bábszínházban A Múzeumok Éjszakája keretében nyitották meg Györgydeák György műveiből álló kiállítást, melynek a Kabóca Bábszínház új, Deák Ferenc utcai épülete ad otthont. tegnap 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.