Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
19°C
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
19°C

Megérkezett a Life&Style magazin nyári száma

2023. július 17. 12:53
Javában tombol a nyár, ami lehet a kikapcsolódás és a megnyugvás időszaka is, másokat mégis ez az időszak inspirál leginkább az alkotásra, ezek a hónapok bizsergetik legjobban a kreatív energiákat. A Life&Stlye magazin legújabb számában mindegyikből hozunk példákat, ezek megismeréséhez pedig el sem kell hagyni a Bakony-Balaton térséget.

Sőt, vannak olyan emberek, akik a fővárosból direkt ide költöztek le, vagyis itt valósították meg régi álmukat, ahogy a népszerű televíziós műsorvezető, Ördög Nóra i tette, amikor férjével, Nánási Pállal felépítette Balatonakarattyán a Nekem a Balaton névre keresztelt kávézóját. Nórával itt beszélgettünk, de nem csak a vendéglátásról, hanem a közéleti ismertségről, példaképekről, tudatosságról a képernyőn és azon kívül.

De nem csak Ördög Nóra az, aki a sokéves médiában való jelenlét után valami más területen is ki szeretett volna teljesedni. Az ismert playmate, Bódi Sylvi például a természetbe vágyik, legújabb vállalkozásával pedig a főváros betondzsungelét segít kizöldíteni. Erről is beszélgettünk vele, de szóba kerül a média világa és egy kis Somogy vármegyei falu, valamint Indonézia közti kapcsolat is.

Nem eltávolodva a Balatontól, sőt vízre szállva a „magyar tengeren” dr. Kaiser Kristóf, többször magyar bajnok é Kékszalag-dobogós vitorlázó, a Prospex-Delta Team csapatfőnöke osztotta meg gondolatait a Life&Style hasábjain a versenyszellemről, valamint Közép-Európa legnagyobb vitorlásversenyének kulisszatitkairól.

Tovább fokozva az izgalmakat, olvasóinknak megmutatjuk azt, milyen, amikor csupán egy hálózsák van alattunk és túrázás alkalmával a szabad ég alatt hajtjuk álomra a szemünket. A vadkempingezés egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, de eltérő a megítélése Európa különböző országaiban.

A szabadidő aktív megélése mellette magazinunkat lapozgatva most is szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy a mélyebb gondolatiságba is elmerüljenek olvasóink. Ebben Nyáry Krisztián íróval készült interjúnk segít, de elmegyünk Bakonybélbe is, ahol megmutatjuk a bencés szerzetesek monostori életét, ami talán elsőre puritánnak tűnhet egy külső szemlélőnek, de, ha megismerjük őket, egy abszolút világi gondolkodású, vidám közösséggel találkozunk.

Ebben a magazinban is teszünk egy izgalmas történelmi kitekintőt, ráadásul egy olyan épület példáján keresztül, amit nem lehet nem észrevenni, ha valaki Veszprémbe érkezik. A Húszemeletes toronyház viszont nem csupán a szocreál építészeti stílus lenyomata, egykor saját társadalma volt, technikai megoldásai pedig még ma is kuriózumnak számítanak.

Ezekhez, és persze a Life&Style magazin további cikkeihez is jó szórakozást kívánunk, akár a strandon, akár egy hűvös szobában, vagy kávézóban lapozgatja újságunkat.

A Life&Style magazin már elérhető Veszprém és a környék legismertebb közösségi helyein, kulturális intézményeiben és vendéglátóhelyein.

vehir.hu
további cikkek
A múltba enged betekintést Öskün a helytörténeti kiállítás A múltba enged betekintést Öskün a helytörténeti kiállítás Szombat délelőtt ünnepélyes keretek között megnyílt a helytörténeti kiállítás, a Mecset utca 11. szám alatt. Sokak munkája a ház, hatalmas összefogás eredménye, de akit mindenképpen ki kell emelni a gyűjtemény összehozása kapcsán, az Magyar Józsefné Ilus. ma 10:54 Az ünnep képes jövőt teremteni Az ünnep képes jövőt teremteni A Veszprémi Főegyházmegye társvédőszentjének, Boldog Gizellának tiszteletére Dr. Udvardy György érsek tartott szabadtéri szentmisét Veszprémben a Szentháromság téren, szombat délelőtt. A misét követően Fekete Gyöngyi, a Veszprémi Főegyházmegye Családpasztorációs Irodájának egykori vezetője vehette át a Gizella-díjat, példamutató munkájáért. ma 10:51 Átadták a Gizella-díjakat Átadták a Gizella-díjakat Szombat este a hét megkoronázásaként a Gizella-díjak átadására is sor került. Idén Kellerné Egresi Zsuzsanna, Lugossy László, valamint a Zonta Club érdemelte ki az elismerést. tegnap 20:51 Kéz a kézben az Egry Úti Óvodában Egry úti Óvoda Kéz a kézben az Egry Úti Óvodában Az Egyetemvárosban található Veszprémi Egry Úti Óvodában nyílt családi napot tartottak azoknak, akik még nem látták belülről az intézményt. A kicsiket és nagyokat egyaránt izgalmas programokkal várták egész péntek délután.   tegnap 14:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.