Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az új ablak tartson egy életen át!

2023. július 11. 9:31

Az ablak egy olyan termék, amelytől joggal várhatjuk el, hogy cseréje esetén már ne kelljen vele többet foglalkozni, vagyis azt, hogy legyen olyan tartós, hogy kiszolgáljon bennünket életünk végéig. Ahhoz, hogy ez a vágyunk teljesüljön, mindenképpen nagy odafigyeléssel kell kiválasztanunk új nyílászáróinkat, hiszen senki sem szeretne 10-15 év múlva újra ablakot cserélni.

Érdemes ezért olyan márkát választani, amely garantálja a fenti elképzelésünket, és kiváló minőséggel, tartóssággal rendelkezik.

Honnan tudhatjuk, hogy jó minőségű egy ablakmárka?

A Zsola Ablak Kft. többféle műanyag ablak márkát is forgalmaz, ezáltal a gyakorlatban is képet kapott egyes márkák tulajdonságairól. Elmondható, hogy Európa vezető ablakgyártóinak termékeiben nem fogunk csalódni, a Kömmerling azonban a magas minőségen kívül még az árával is meg fogja nyerni a szívünket.

Az ablakos cégek előszeretettel ajánlják a Kömmerling nyílászárókat, hiszen számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Éppen ezért biztosak lehetünk benne, hogy ha ezt a márkát választjuk, akkor elégedettek leszünk.

Mely tulajdonságok jellemzik ezt a márkát?

A német precizitás és magas minőség alaptulajdonsága minden egyes terméküknek, azonban emellett képesek olyan árakat kínálni, amelyek megfizethetőek a lakosság számára is. De nem csupán a lakosság számára készítenek kiváló nyílászárókat, hanem közintézmények, lakóparkok építésénél, felújításánál is számba jönnek, mivel képesek arra, hogy egyedi méretű, sőt alakú ablakokat készítsenek.

A Kömmerling ablakok megjelenése

Nem csupán a klasszikus fehér színt választhatjuk, hanem nagyon népszerű az aranytölgy szín, mely világos fautánzatra hasonlít, vagy a dió szín, amely ugyanennek a sötét változata. Modern házak népszerű színe az antracit, egy szürke színű tetőhöz kiválóan illeszkedik az ebből a színből készült nyílászáró.

Nem kell kompromisszumokat kötnie, ha Kömmerlinget választ!

A Kömmerling profilból gyártott szélsőtömítéses, 5 légkamrás, 76 mm-es beépítési mélységű nyílászáró paraméterek lehetővé teszik azt, hogy akár egyedi formák is kialakításra kerüljenek.

Egy ház karakterét az ablakok, ajtók megjelenése nagyban befolyásolja, ezért, ha valami különlegeset, egyedit képzelt el, vagy tervezett a tervező, akkor ezt a Kömmerling képes megvalósítani!

Nem kell tehát kompromisszumokat kötni, és a megszokott téglalap vagy négyzet alakot követni. Nyugodtan álmodjon ívekkel, egyedi formákkal, mert ez a márka minden álmát valóra fogja váltani.

A kiváló hang- és hőszigetelés alapkövetelmény

Természetesen a forma nem mehet a funkció rovására. A Kömmerling innovatív technológiáinak alkalmazása révén ezek a nyílászárók kiváló hangszigeteléssel és remek hőszigeteléssel rendelkeznek, bármekkora is a megtervezett ablakfelület, vagy bármilyen vékony a keret, esetleg szokatlan a forma.

Ha biztosra szeretne menni, válasszon biztonsági üvegezést is, hiszen ezzel még nagyobb biztonságban tudhatja értékeit, otthonát, és pillanatok alatt elriaszthatja a kéretlen betolakodókat.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.