Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hasznos tippek szállodai szobák berendezéséhez

2023. július 11. 9:25

A szállodai szobák berendezése már csak azon oknál fogva is eltér az otthonok nappalijának és hálószobájának bútorzatától, hogy a hotelek esetében alapvetően egyetlen szobáról és a hozzá tartozó fürdőről van szó.

Minden hotelben az alapvető felszereltséggel és berendezéssel rendelkező standard szobák jelentik a leggyakoribb és olcsóbb lehetőséget, amely azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne kihozni ezekből a legtöbbet. Ezek a szobák általában a szállodában elvárt alapvető felszereltséggel és szolgáltatásokkal rendelkeznek, mint például ágy, éjjeliszekrény, íróasztal, szekrény és fürdőszoba, ami persze a minősítéstől és a szállodalánctól függően változhat. Cikkünkkel segítséget kívánunk nyújtani a szállásadóknak a szobák lényegi felszereléséhez.

Mit nyújt egy standard szoba?

A Dublino a szálloda- és konferenciabútorok széles választékát kínálja kiváló minőségben partnereinek, így kívánva hozzájárulni sikerükhöz. Kínálatukban mindent megtalál a vendégszobák berendezésétől kezdve a szállodai közös helyiségek, lobbyk, lounge-ok bútorain át a wellness- és kültéri részlegek felszereléséig.

A standard szállodai szobák berendezései közé tartozik általában egy queen vagy king size ágy, egy éjjeliszekrény, egy lámpa és egy komód, de gyakori darabja egy fotel vagy egy szófa is. Az egyéb standard felszerelések közé tartozik a zuhanyzós vagy kádas fürdőszoba, a tükör, a törölközők és a piperecikkek. A szobában lehet egy íróasztal, egy szék és egy lámpa is a vendégek számára, akiknek dolgozniuk kell az ott tartózkodásuk alatt. A standard szobák általában az egyszerű, megfizethető és kényelmes szobát jelentik.

Nappali, háló és dolgozó

Egy standard szállodai szoba mérete és elrendezése szállodától és helyszíntől függően változhat.

Minden esetben alapfelszereltség a nagy méretű ágy és valamilyen éjjeliszekrény megoldás, amely lehet klasszikus fiókos vagy ajtós szekrényke vagy más típusú polcos megoldás. A szoba berendezéseinek stílusától függően sokféle megoldás és szín közül választhat, így egyedire szabhatja szálláshelyét a legapróbb kiegészítőkig.

A kényelem a legkisebb szobatípusok esetében is jogos elvárása vendégeinek, így igyekezzen a rendelkezésre álló hely függvényében optimálisan berendezni, hiszen az ott tartózkodás ideje alatt nappaliként, hálóként és dolgozószobaként is funkcionál számukra.

Tegye egyedivé!

Bár a szállodai szobák jellemzően semleges dekorációval kerülnek kialakításra, hogy mindenki ízlésének megfeleljenek, illetve könnyen karbantarthatóak, cserélhetőek legyenek, pozitív visszajelzéseket kap, ha otthonosságra és barátságosságra törekszik. 

A stílus képviselje a szálloda által közvetített értékeket, annak megfelelően kerüljenek kiválasztásra az egyes bútordarabok, kiegészítők is. Akár klasszikus, elegáns, akár modern stílusú enteriőrt szeretne, bőségesen talál hozzá illő berendezéseket, válasszon igényei szerint!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.