Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
23°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
23°C

Lovakat vitt a hálószobájába a teniszlegenda az exfelesége szerint

2023. július 8. 18:29
Boris Becker még 2017-ben csinálta ezt az elsőre megmagyarázhatatlan dolgot, de mielőtt bárki valamilyen perverzióra gondolna a korábbi világelső teniszező kapcsán, valójában sokkal földhözragadtabb magyarázat van erre a cselekedetre, amit most exfelesége mesélt el a The Independentének.

A lovak után ugyanis adót kellett volna fizetnie Beckernek, amit ő elmulasztott, a lovakat pedig a hálószobájában „rejtette el” az adóhatóság munkatársai elől, hogy ne találjanak rájuk, állítja Lilly Becker.

Az Index által szemlézett bulvárhírhez hozzátartozik, hogy mindezt természetesen cáfolta a teniszlegenda, az igazság pedig valószínűleg sosem derül ki.

Az viszont tény, hogy Boris Beckert adócsalás miatt két és fél év börtönbüntetésre ítélték Londonban, miután 2,5 millió fontnyi vagyonát eltitkolta, amikor csődöt jelentett.

A hatszoros Grand Slam-győztes teniszező tavaly decemberben szabadult, akkor így nyilatkozott: „Én vagyok az utolsó ember, aki panaszkodásra adja a fejét. 55 éves vagyok, és nagyon büszke vagyok azokra a dolgokra, amiket tettem. De követtem el hibákat. Nagyon nehéz 17 évesen nyerni Wimbledonban. Olyan dolgokat tettem, amit korábban senki ezen a szinten. Szórakozni jártam, kimaradoztam, piáltam. Nem egy profi sportoló életét éltem. Volt, hogy pirulák nélkül képtelen voltam aludni. Súlyos árat fizettem néhány dologért, amiket a múltban tettem. Remélem, hogy azóta jobb emberré váltam. Remélhetőleg egy kicsit okosabb is lettem azáltal, hogy tanultam ezekből a hibákból.”

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.