Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Készíttess webáruházat CMS segítségével, és kezeld könnyedén az eladásaidat!

2023. június 26. 13:20

Az online értékesítés részránya az utóbbi években dinamikus növekedésnek indult, így amennyiben érdekelt vagy, az e-kereskedelmi platformokon a helyed, hiszen aki kimarad, az lemarad. 

Egy webáruház elkészítése és működtetése a felhasználóbarát alkalmazásoknak köszönhetően ma már viszonylag egyszerűen megoldható, nem szükséges egyedi fejlesztésben gondolkodni, hiszen a különböző tartalomkezelő rendszerek, valamint a bérelhető webáruházak lehetővé teszik az egyszerűbb és bárki számára kezelhető megoldásokat

Mit nyújtanak a tartalomkezelő rendszerek?

A CMS rendszerek segítségével programozási tudás nélkül hozhatsz létre változatos és profi weboldalakat, webáruházakat, számtalan előre elkészített sablon alapján, a szükséges funkciókkal. Az Ideastyle a Joomla rendszert választotta, mivel biztonságos, SEO-barát rendszer, amely lehetővé teszi egyedi elképzelések megvalósítását, és a weboldal könnyű kezelését akár laikusok számára is. A Joomla közkedvelt webáruház motor, hiszen változatos és tetszetős megoldásokat kínál az online értékesítéshez, segítségével az online áruház építése olyan egyszerű, mint az ABC. 

A fizikai vagy digitális termékek értékesítését a Joomla segítségével saját webáruházadban megvalósíthatod, a tartalomkezelő rendszer remek alapot nyújt az online értékesítéshez, feltéve, hogy a megfelelő bővítményeket használod. A webáruház megtervezését és elkészítését magad is megteheted, amennyiben alapvető tudás birtokosa vagy, de ha igazán profi, profitot termelő webáruházat szeretnél, a kialakítását bízd szakemberekre. 

Miért a Joomla?

A nyílt forráskódú CMS-ek előnye egyben hátránya is, hiszen ezek fejlesztését világszerte sokezer szakember végzi világszerte, ami egyrészt az igényeknek megfelelően változatos funkciókat, sablonokat és bővítményeket eredményez, másrészt ezáltal növeli a biztonsági kockázatot.

A Joomla e-kereskedelmi webhely, megfelelő tárhelykörnyezetben stabil és megbízható működést garantál, és akár egy kattintással történő telepítést is. Az áruház sikere érdekében számos tényezőt át kell gondolni, más területekre kiterjedően is, a marketingstratégia megléte például alapvető fontosságú.

Egyedire szabható katalógusrendszer

A Joomla tartalomkezelő rendszere lehetőséget biztosít, hogy átlátható, többféle módon is változatossá tehető katalógusrendszert hozhass létre céljaid elérése érdekében, így kiemelkedhess a versenytársaid közül. 

Többféle lehetőséget kínál arra, hogy egyedivé, esztétikussá, könnyen kezelhetővé tedd a weboldalt. Bár a katalógusrendszer olyan, akár egy webshop, utóbbi több lehetőséget kínál egy nagyobb közönség elérésére. A Joomla weboldal e-kereskedelmi funkciókkal való bővítésére szolgálnak a legnépszerűbb bővítmények, a VirtueMart, a J2Store, illetve a HikaShop, attól függően, milyen és mennyi termék értékesítését tervezed.

Termékeid online értékesítésére válaszd a CMS-ek valamelyikét, kérd szakértő csapat segítségét!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.