Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. november 29. Taksony
Veszprém
1°C
2023. november 29. Taksony
Veszprém
1°C

Elismerések a tanévzárón

2023. június 17. 17:47
Pro Meritis-díjat és elismerő oklevelet is kaptak a veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola oktatói a szombati tanévzárón.

Surányi Gabriella, a Kossuth Lajos Általános Iskola Pro Meritis-díjat vehetett át szombat délelőtti tanévzáró ünnepségen, amit Sótonyi Mónika, önkormányzati képviselő adott át a kitüntetettnek.

Surányi Gabriella a Győri Tanítóképző Főiskolán szerzett általános iskolai tanító – testnevelés szakkollégiumi diplomát. 1986. augusztus 16-án helyezkedett el jelenlegi munkahelyén, a Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskolában. Az iskolában töltött évtizedek alatt egyenletes, magas színvonalú munkát végzett az alsó tagozatos tanításban, ezen belül elsősorban a rajz és a testnevelés oktatásában. Szakmai tudását továbbképzéseken szerzett tapasztalataival folyamatosan színesítette, kiegészítette. Szakmai felkészültségével, egyéniségével, tudatos pedagógiai tevékenységével kivívta a szülők és diákok tiszteletét. Pályafutását a tanítványok szeretete, tisztelete, illetve példamutató pedagógus hivatástudat jellemezte. Tanítói pályafutása során nagy hangsúlyt fektetett a tehetséggondozásra, a szabadidő hasznos eltöltésének megszervezésére. Minden évben foci bajnokságot, kötélhajtó versenyt és hulahoppkarika hajtó versenyt szervezett. Több évtizedes példamutató oktató munkájával kivívta a diákság, a szülők és a nevelőtestület megbecsülését, tiszteletét. Szívós, kitartó munkája, szakmai igényessége alkalmassá tette őt a felnövekvő generáció eredményes oktatására. Szakmai felkészültsége, egyénisége, tudatos pedagógiai tevékenysége révén az intézmény meghatározó személyiségévé vált. A Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola jó hírnevének megóvását, öregbítését tartotta mindig szem előtt.

Ugyanezen az ünnepségen Stáhl Erzsébet Ibolya „kimagasló oktató-nevelő munkája elismeréseként” polgármesteri elismerő oklevelet kapott.

Stáhl Erzsébet Ibolya a Győri Tanítóképző Főiskolán szerzett általános iskolai tanító - népművelői szakkollégiumi diplomát. 1988. augusztus 16-án helyezkedett el jelenlegi munkahelyén, a veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskolában. Az iskolában töltött évtizedek alatt lelkiisimeretes, példamutató embert ismertek meg a szülők és kollégák egyaránt, aki mindenkivel jól tud együttműködni. Egyenletes, magas színvonalú munkát végzett az alsó tagozatos tanításban, ezen belül elsősorban a napközis foglalkozásokon. Szakmai tudását továbbképzéseken folyamatosan színesítette, kiegészítette. Szakmai felkészültségével, egyéniségével, tudatos pedagógiai tevékenységével kivívta a szülők és diákok tiszteletét. Pályafutását a tanítványok tisztelete és szeretete, példamutató pedagógus hivatástudat jellemezte. Tanítói pályafutása során nagy hangsúlyt fektetett a szabadidő hasznos eltöltésének megszervezésére. A napközis foglalkozások ideje alatt rengeteg irodalmi alkotással ismertette meg tanítványait. Szakmai felkészültsége, egyénisége, tudatos pedagógiai tevékenysége révén az intézmény meghatározó személyiségévé vált. Az iskola jó hírnevének megóvását, öregbítését tartotta szem előtt mindig. Szinte eggyé vált az iskolával.

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
A valóság nem ellenség, nézzünk szembe vele! A valóság nem ellenség, nézzünk szembe vele! Csütörtök délelőtt a Magyar Tudományos Akadémia – Veszprémi Akadémiai Bizottsága adott otthont a Pannon Egyetem Humántudományi Kar, azon belül is a Társadalomtudományi Intézet szervezésében megvalósuló, A valóság nem ellenség konferencia megnyitójának, s magának a rendezvénynek, mely központi témája az éghajlatváltozás, s annak társadalmi aspektusai. 2023. november 23. 12:07 Tizenkilenc szakember emelte mesterszintre a tudását oktatás Tizenkilenc szakember emelte mesterszintre a tudását A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara mesteravató rendezvényén ünnepélyes keretek között vehette át tizenegy fő mesterlevelét gázfogyasztó-berendezés- és csőhálózat-szerelő szakmában, illetve nyolcan kozmetikus szakmában november 10-én.   2023. november 21. 11:58 Veszprém gyerekeknek címmel jelent meg új kötet kultúra Veszprém gyerekeknek címmel jelent meg új kötet Megjelent a Veszprém gyerekeknek, melynek egyik célja, hogy az olvasó fiatalokat, elsősorban a negyedik osztályosokat közelebb hozza a városhoz, s hogy Veszprém identitás képző legyen számukra. Csütörtök délután hivatalos keretek között adtak át példányokat helyi iskolák vezetőinek. A kötet két szerzője Tóth Eszter és Berta-Szénási Panna. 2023. november 17. 16:52 Kígyózó sorok a Pannon Egyetem nyílt napján Kígyózó sorok a Pannon Egyetem nyílt napján Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem képzéseire. Szerdán délelőtt tíz órától várták a középiskolás fiatalokat, hogy minél pontosabb és átfogóbb képet adjanak nekik az intézmény képzéseiről, s az új pontszámítási rendszerről. 2023. november 15. 23:10

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.