Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
11°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
11°C

Varga Barnabás: hat pontot szeretnénk szerezni

2023. június 13. 12:45 // Forrás: MTI
Az OTP Bank Ligában gólkirály Varga Barnabás szerint a magyar labdarúgó-válogatott célja, hogy hat pontot szerezzen a Montenegró és Litvánia elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzéseken.

A Pakstól a bajnok Ferencvároshoz szerződött 28 éves csatár az M4 Sportnak adott interjújában elmondta, a Montenegró elleni podgoricai összecsapás "nem lesz egyszerű menet", de a litvánok elleni hazai találkozó sem lesz könnyű.

Mindkét ellenfelet le szeretnénk győzni, hat pont megszerzése a célunk. A csapategység nagyon rendben van, a hangulat is jó, az edzéseken mindenki százszázalékosan odateszi magát

- adott helyzetjelentést a nemzeti csapat telki edzőtáboráról a csatár, aki 26 góllal lett az NB I legeredményesebb játékosa.

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

A támadó ferencvárosi szerződésével kapcsolatban úgy fogalmazott, nagyjából másfél hónapja keresték meg, és kisebb egyeztetések után meg is állapodott új klubjával.

Izgatott vagyok, hogyan fog sikerülni a váltás, több olyan csapatban is játszottam, ahol védekező feladataim is voltak, így ha erre kerül sor, nem hiszem, hogy probléma lesz. Plusz motivációt jelent, hogy magyar csatárként lőjek gólokat a Ferencvárosban, melynek szurkolótábora megérdemli ezt. Mindent meg fogok tenni, hogy minél több játékpercem legyen és a kezdőcsapatban találjam magam

- tekintett előre Varga, aki a nyári szünet után szeretne minél előbb beilleszkedni új együttesébe.

A G csoportban szereplő magyar válogatott - amely Varga márciusi debütálásakor, a bolgárok elleni 3-0-s győzelemmel kezdte az Eb-kvalifikációs sorozatot - szombaton Podgoricában lép pályára, három nappal később pedig a litvánokat fogadja a Puskás Arénában.

vehir.hu
további cikkek
Nagy Ádám: az első csoportmérkőzés kulcsfontosságú lehet magyar labdarúgó-válogatott Nagy Ádám: az első csoportmérkőzés kulcsfontosságú lehet A magyar labdarúgó-válogatott számára kulcsfontosságú lehet az első, svájciak elleni mérkőzés a nyári németországi Európa-bajnokságon Nagy Ádám, a nemzeti együttes középpályása szerint. tegnap 21:55 EURO-2024: Rossinak már vannak elképzelései a kezdőcsapatról magyar labdarúgó-válogatott EURO-2024: Rossinak már vannak elképzelései a kezdőcsapatról Marco Rossi szövetségi kapitánynak már most, csaknem két héttel a felkészülés kezdete előtt vannak elképzelései arról, milyen összeállításban léphet pályára a magyar labdarúgó-válogatott a nyári Európa-bajnokságon. 2024. május 14. 22:34 EURO-2024: Rossi kihirdette 26 fős keretét magyar labdarúgó-válogatott EURO-2024: Rossi kihirdette 26 fős keretét Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 26 fős keretét a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra, illetve öt tartalékot jelölt meg. 2024. május 14. 13:13 Szurkoljanak a magyar válogatottnak és játsszanak velünk értékes nyereményekért! Szurkoljanak a magyar válogatottnak és játsszanak velünk értékes nyereményekért! Felnőtt férfi labdarúgó válogatottunk sorozatban harmadik alkalommal jutott ki az Európa-bajnokságra, június 14-től pedig kiderül, hogy idén meddig menetel csapatunk Marco Rossi vezetésével. Most ismét egy játékra hívjuk olvasóinkat, ahol leginkább a labdarúgó Európa-bajnoksággal és a magyar válogatottal kapcsolatos tudásra lesz szükség, hogy aztán a szerencsések megnyerhessék a három darab tízezer forint értékű sportszer vásárlási utalvány egyikét. 2024. április 30. 11:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.