Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 7. Gizella
Veszprém
18°C
2024. május 7. Gizella
Veszprém
18°C

Schmidt Ádám: a teqball az újításról szól

2023. június 12. 21:10 // Forrás: MTI
A teqball magyar innovációként az újításról és az építkezésről szól - hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára vasárnap a MOL Teqball Országos Bajnokság veszprémi fordulójának döntői előtt.

Schmidt Ádám közölte: a teqball országos bajnokság második fordulóját Veszprémben, Európa kulturális fővárosában, ráadásul a kontinens egyik legjobb hangulatú arénájában rendezhették meg.

Az államtitkár úgy fogalmazott: a magyar sportért dolgozók közös felelőssége az, hogy a fiatalokat megnyerjék a sport világának.    

"A sportágak folyamatos megújítása nélkül nehéz lenne az építkezés" - jelentette ki Schmidt Ádám, hozzátéve, hogy a teqball magyar innovációként az újításról és az építkezésről szól.

A felnőtt férfi profi páros döntőjében Katz Balázs (b) és Bányik Csaba (j) játszik Odnoga Mátyás (k) és Bakó Ádám ellen a MOL Országos Teqball Bajnokság 2. fordulójában a Veszprém Arénában 2023. június 11-én. MTI/Katona TiborA felnőtt férfi profi páros döntőjében Katz Balázs (b) és Bányik Csaba (j) játszik Odnoga Mátyás (k) és Bakó Ádám ellen a MOL Országos Teqball Bajnokság 2. fordulójában a Veszprém Arénában 2023. június 11-én. MTI/Katona Tibor

Janó Márk, a Magyar Teqball Szövetség elnöke örömét fejezte ki, hogy a feltörekvő sportág bajnoki fordulóját egy olyan városban rendezhetik, ahol nagy hagyománya van a labdajátékoknak.

Az ob első fordulójának áprilisban Debrecen adott otthont, a második fordulóban a veszprémi versenyhétvége első napján, szombaton a férfi és női egyéni, illetve páros, valamint a vegyes páros és a junior kategóriák bajnoki fordulóját rendezték meg, míg vasárnap az amatőrök versenyeztek, illetve a helyosztókat tartották.

A vasárnapi döntőket női párosban Vasas Lea és Janicsek Zsanett, férfi egyéniben Blázsovics Ádám, férfi párosban pedig Bányik Csaba és Katz Balázs nyerte.

A női felnőtt profi páros döntő későbbi győztesei, Vasas Lea (b) és Janicsek Zsanett (j) játszik Vicsek Nóra és Péchy Petra ellen a MOL Országos Teqball Bajnokság 2. fordulójában a Veszprém Arénában 2023. június 11-én. MTI/Katona TiborA női felnőtt profi páros döntő későbbi győztesei, Vasas Lea (b) és Janicsek Zsanett (j) játszik Vicsek Nóra és Péchy Petra ellen a MOL Országos Teqball Bajnokság 2. fordulójában a Veszprém Arénában 2023. június 11-én. MTI/Katona Tibor

A további profi kategóriák közül női egyéniben Janicsek Zsanett végzett az élen, a vegyes párosok küzdelmében Ács Krisztina és Bányik Csaba győzött, míg a juniorok között Varga Dániel lett a legjobb.

vehir.hu
további cikkek
Tour de Hongrie: világsztárok és 12 magyar a rajtnál, változatos útvonal ország-világ Tour de Hongrie: világsztárok és 12 magyar a rajtnál, változatos útvonal Peter Sagan és Mark Cavendish révén az országúti kerékpársport elmúlt évtizedét meghatározó két világsztárral, valamint az előzetes rajtlista alapján 12 magyar bringással is találkozhatnak a szurkolók a szerdán kezdődő 45. Tour de Hongrie-n. ma 13:26 Tíz másodpercen múlt a bravúr 1. Futsal Club Veszprém Tíz másodpercen múlt a bravúr A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. tegnap 20:30 „Sosem nyerjük meg a BL-t!” Erről jut eszembe… „Sosem nyerjük meg a BL-t!” Kedvenc férfi kézilabdacsapatuk kudarca mély apátiába sodorta a Telekom Veszprém szurkolóit. Idén titkon Bajnokok Ligája-győzelmet vártak a drukkerek, ehhez képest óriási csalódásként élték meg, hogy a világválogatottal felérő együttes a Final4-ba sem tudott eljutni – sorozatban immár másodszor. ma 6:02 Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta. 2024. május 5. 23:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.