Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 2. Melinda
Veszprém
-1°C
2023. december 2. Melinda
Veszprém
-1°C

A legdallamosabb kvízünkkel most VeszprémFest koncertjegyet nyerhet!

2023. június 12. 13:06
Olyan ember talán nincs is a földön, aki ne szeretné a zene valamelyik műfaját! De mi a helyzet a többi stílussal? A Vehir.hu zenei kvízjátékában most bárki tesztelheti tudását, hogy a mulatóstól a komolyzenéig, kortársaktól a nagy klasszikusokig mennyire van otthon a zene tágabb világában. Aki kitölti kvízünket, és legalább 8 kérdésre jól válaszol, részt vehet a sorsoláson, ahol megnyerheti az idei VeszprémFesten fellépő Joss Stone koncertjére a három darab páros belépő egyikét.

Korábban olvasóink már letesztelhették tudásukat a sport világából, legutóbb pedig arra voltunk kíváncsiak, hogy a magyar helyesírás szabályaival mennyire vannak tisztában. Mindezt pedig nem is tét nélkül, ugyanis értékes nyereményeket sorsoltunk ki a kvízeink kitöltői között.

Most ismét egy izgalmas játékra hívjuk olvasóinkat, ezúttal viszont a nyár fesztiváljaihoz igazodva egy könnyedebb témát választottunk: a zene ezeracú világába utazunk el, a mulatóstól egészen a komolyzenéig, kortársak és nagy klasszikusok között.

13 kérdéssel készültünk, szokásunkhoz hűen most is belecsempészve néhány veszprémi vonatkozásút is. Aki pedig legalább 8 kérdésre helyesen válaszol, részt vehet a sorsolásunkon, amin megnyerheti a három darab páros belépő egyikét Joss Stone július 15-ei koncertjére a VeszprémFesten a szervezők felajánlásából.

A játék június 30-ig tart, a sorsolás július 3-án történik, ami után e-mail-ben értesítjük a nyerteseket.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.