Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Idén is segítettek kivirágoztatni a Haszkovót

2023. június 1. 10:54
Nagy érdeklődés mellett kedden délután Stigelmaier Józsefné, a veszprémi Jutas-lakótelep 3-mas számú körzetének önkormányzati képviselője virágosztást tartott, ahol több százezer forint értékű palántát és termőföldet adtak át a panelekben élőknek, hogy aztán azok elültetésével színesebbé tegyék a lakótelepi környezetet.

A képviselő – sok másik társával egyetemben - már első megválasztása óta, 2010-től minden évben megszervezi ezt az akciót a lakótelepen. Idén képviselői keretéből 150 ezer forint értékben vásárolt egynyári virágokat, valamint 100 ezer forintért termőföldet, amit kedden délután a Báthory iskola udvarába szervezett eseményen adott át a környéken élőknek.

Stigelmaier Józsefnétől megtudtuk, elsősorban az idősebb korosztályból érkeztek érdekélődők, a legidősebb, aki vitt magával ilyen növényeket egy 80 éves hölgy volt, de akadtak családosok is, akik ennek segítségével igyekeznek színesebbé, természetközelivé tenni a lakókörnyezetüket.

A képviselő kiemelte a Munkácsy utca 1. és 3. házakat, ahonnan különösen sok érdeklődő van minden évben, a virágok elültetése után pedig ez meg is látszik a panelházak környékén.

A növényeket egyébként egy veszprémi vállalkozótól, a Fórum kertészettől vásárolták, a logisztikában pedig a VKSZ Zrt. munkatársai segítettek.

Idén viszont nem csak virágokat és földet, hanem egy facsemetét is vásárolt a képviselő, amit jövő héten, június 6-án fognak elültetni a közeli Ringató óvodában, ami idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját.

vehir.hu
további cikkek
Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság elnökét jelöli a Fidesz-KDNP államfőnek Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság elnökét jelöli a Fidesz-KDNP államfőnek Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelölik köztársasági elnöknek a kormánypártok - jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Balatonalmádiban, a Fidesz-KDNP kétnapos frakcióüléséről beszámoló sajtótájékoztatón. tegnap 13:49 'Nyugatiak vagyunk mi is, csak normálisak' politika 'Nyugatiak vagyunk mi is, csak normálisak' Hogyan próbál Magyarország lavírozni a nagyhatalmak különböző érdekei közt és hogyan jöhet ki mégis jól ebből egy ilyen kis ország Európában? Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója ezekről is beszélt szerda este Veszprémben a Mathias Corvinus Collegium veszprémi képzési központjának előadásán, ahol legújabb, Huszárvágás című könyvét is bemutatta. tegnap 11:28 Dr. Pogátsa Zoltán Veszprémben: az idei évet még ki kell bírni, utána stabilizálódhat a gazdaság gazdaság Dr. Pogátsa Zoltán Veszprémben: az idei évet még ki kell bírni, utána stabilizálódhat a gazdaság Dr. Pogátsa Zoltán, szociológus, közgazdász volt a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó rendezvényének a vendége szerda délelőtt a kamara nagytermében. Az országosan is elismert szakember előadásában feltárt olyan összefüggéseket a globális gazdaság mechanizmusaiban, amik választ adhatnak számos gazdaságot érintő kérdésre. A jövőkép optimista, de nem magától értetődő. 2024. február 21. 23:09 Ezeket a termékeket lopják el a legtöbben Ezeket a termékeket lopják el a legtöbben Szinte nincs olyan üzletlánc, ahol ne tapasztaltak volna emelkedést a bolti lopásokban az elmúlt évben. A kereskedők több védekező intézkedést is bevezettek a tolvajok ellen. Cikkünkben bemutatjuk, hogy mely mik jelenleg a slágertermékek a bolti lopásoknál. 2024. február 21. 11:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.