Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Felmérés és csapatépítés a női kézilabda-válogatottnál

2023. május 31. 14:49 // Forrás: MTI
Fizikai felmérésen és csapatépítésen vesz részt a magyar női kézilabda-válogatott 29 fős kerete jövő szerdán és csütörtökön.

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány a magyar szövetség (MKSZ) honlapján elmondta, ezúttal nem a taktikai munka kerül előtérbe, hiszen a játékosok megkezdik majd a pihenőjüket, ám előtte fontos tudnia a szakmai stábnak, ki milyen állapotban zárta az idényt. Hozzátette, így a következő összetartások előtt lesznek összehasonlító adataik is a korábbi felmérésekkel, ezek alapján dolgozhatják majd ki a következő idény válogatott programját.

Fotó: MKSZFotó: MKSZ

A tavaly indított program és kiépülő felület alapján a most záruló szezonban nyomon tudtuk követni a játékosok állapotát, felméréseinek eredményeit, esetleges sérüléseit és azok kezelését is, egy olyan rendszerben, amelyre a válogatott stábjának tagjai, valamint az egyes játékosok kapcsán azok klubjai is rálátnak

- emelte ki Juhász István, az MKSZ sportszakmai igazgatója.

Hozzáfűzte, a felmérések között lesznek fizikai paraméterekre koncentrálók, amelyek a kondíciót vizsgálják, emellett a sportolók általános állapotáról is képet kapnak, ez a klub- és a válogatott munkát egyaránt segíteni tudja a nyáron kezdődő alapozáskor is.

A magyar válogatott következő összetartására júliusban kerül sor.

vehir.hu
további cikkek
Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott A magyar női kézilabda-válogatott a svéd, az észak-macedón és a török válogatottal szerepel együtt a debreceni A csoportban a téli magyar-osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. tegnap 20:28 Párizs 2024: Golovin örül, Rodríguez szerint nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket Párizs 2024 Párizs 2024: Golovin örül, Rodríguez szerint nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket A magyar női kézilabda-válogatottat vezető Golovin Vlagyimir örül, a férfi csapat szövetségi kapitánya, Chema Rodríguez szerint viszont nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket a párizsi olimpia keddi csoportsorsolásán. 2024. április 16. 20:57 Párizs 2024: mindkét magyar kézilabda-válogatott összekerült a házigazdával Párizs 2024 Párizs 2024: mindkét magyar kézilabda-válogatott összekerült a házigazdával A magyar férfi és női kézilabda-válogatott is összekerült a házigazda és címvédő Franciaországgal a nyári, párizsi olimpia csoportkörének keddi sorsolásán. 2024. április 16. 18:21 Klujber: nem csüggedtünk, mint eddig női kézilabda-válogatott Klujber: nem csüggedtünk, mint eddig Klujber Katrin szerint a magyar női kézilabda-válogatott játékosai egyszer sem csüggedtek a debreceni olimpiai selejtező során, ezért voltak képesek tornagyőztesként kvótát szerezni. 2024. április 15. 21:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.