Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 18. Erik
Veszprém
21°C
2024. május 18. Erik
Veszprém
21°C

Pünkösdkor is futottak

2023. május 30. 15:47
A Négy évszak, öt futás elnevezésű sportos rendezvénysorozat újabb alkalmával, ezúttal pünkösdkor húzták fel sokan a futócipőjüket, hogy kellemes időben teljesítsék a távokat.

Legutoljára húsvétkor találkoztak a futás szerelmesei Veszprémben, akkor a hagyományos Locsolófutás keretében vágtak neki az 5, 10 és 15 km-es távoknak.

Ahogy korábban mi is írtunk róla, a négy évszak alatt ötször szerveznek majd nagyobb közösségi futóversenyeket Veszprémben, ennek volt a következő állomása a mostani alkalom.

Ahogy Tehel Tibortól, a sportesemény főszervezőjétől megtudtuk, 75 felnőtt és 45 gyermek indult a különböző távokon, azaz most is 100-nál több embert sikerült megmozgatni.

Az abszolútban Zsetnyai Àkos és Simon Varga Fanni győzedelmeskedett. Ők az SVSE versenyzői.

A második helyet Mireider Gergő (Vedac) és Homor Hanna (Vedac) szerezte meg. A férfiaknâl Gyarmati Màrton is màsodik lett, mivel holtverseny alakult ki, hatalmas csatàban. Ő a Honvéd Szondi SE versenyzője.

vehir.hu
további cikkek
Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra szabadidősport Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra Egyéniben magyar győzelmek születtek a 18. alkalommal megrendezett NN Ultrabalatonon, amelyen több mint 25 ezer résztvevőt regisztráltak és rekordösszeg, majdnem 23 millió forint gyűlt össze karitatív célokra. 2024. május 5. 20:08 Ultrabalaton: rekordok várhatók a 211 km-es versenyen szabadidősport Ultrabalaton: rekordok várhatók a 211 km-es versenyen Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén, a 18. alkalommal sorra kerülő NN Ultrabalatonon, amelyet csütörtöktől vasárnapig rendeznek meg balatonfüredi versenyközponttal. 2024. április 30. 21:40 Negyedszer rendeztek hegyi ob-t atlétika Negyedszer rendeztek hegyi ob-t Idilli zöld környezetben, viszont annál nehezebb és küzdelmesebb pályán rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) közösen az idei hegyifutó félmaratoni magyar bajnokságot. 2024. április 19. 15:35 Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC atlétika Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC Negyedik alkalommal ad otthont Szentgál és környéke vasárnap a nyílt hegyifutó félmaratoni országos bajnokságnak, amelyet a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) bonyolíthat le. 2024. április 5. 10:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.