Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
16°C
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
16°C

Az idei tanévben 27. alkalommal rendezte meg a Deák iskola matematika munkaközössége a Bem József megyei matematikaversenyt.

2023. május 22. 11:23

Az eseményre több mint 1100 tanuló nevezett, 36 iskola képviseletében.  A kétfordulós megmérettetést követően kategóriánként az 1-10. helyezést elérő diákok és felkészítő pedagógusaik kaptak meghívást az ünnepélyes eredményhirdetésre a Deák iskolába. 

Győztesek

2. évfolyam

Szabó Villő    (Szent István Római Katolikus Ált. Isk. Pápa, felkészítő:    Kókainé Ménesi Mária)
Cseh Zsóka Eszter    (Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola,    felkészítő: Szalai Szilvia)

3. évfolyam

Paholics Rozi    (Tihanyi Bencés Iskola, felkészítő:    Illés Hajnalka)

4. évfolyam

Merics Kata    (Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola, felkészítő:    Harmati Csilla)

5. évfolyam

Török Bence    (Balatonfűzfői Irinyi János Általános Iskola és AMI , felkészítő:   Liszákné Bocskay Zsuzsa)

6. évfolyam

Varga Alina    (Várkerti Általános Iskola Várpalota, felkészítő:    Rotter Lindita)

7. évfolyam

Szerdahelyi Áron    (Szilágyi Keresztény Iskola, Veszprém   felkészítő: Szijjártóné Hosoff Katalin)

8. évfolyam

Gombás Dávid    (Szent Anna Katolikus Általános Iskola és Óvoda Szany   felkészítő:  Bognár Rozália Katalin)

vehir.hu
további cikkek
„Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet A Magyar Mozgókép Fesztiválon mutatták be az ötvenöt éve alakult Kaláka együttesről szóló másfél órás dokumentumfilmet, noha az is kiderül belőle, nem szeretik, ha a Kaláka szócska után még az ’együttes’ is odakerül, hiszen a Kaláka önmagában is a közös munkára, a szórakozva dolgozásra utal. tegnap 21:45 Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar A főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak ellenőrzése után Karácsony Gergely nyerte meg a választást 41 szavazattal - derült ki a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) péntek esti ülésén. 2024. június 14. 20:49 20 éve ünnepeljük az adományozást: köszönjük véradók! 20 éve ünnepeljük az adományozást: köszönjük véradók! Péntek délelőtt tartották meg a már hagyományosnak számító, sorban az ötödik véradók világnapi faültetést, melyet a Magyar Vöröskereszt 2020-ban indított. Budapest, Esztergom, Székesfehérvár és Szolnok után Veszprém belvárosában, a Szent Kálvária-domb melletti zöld területen ültették el a szimbolikus jelentésű vérszilvafát, melynek mélyvörös színe egész évben emlékeztet minket a véradás fontosságára. tegnap 14:40 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t EURO-2024 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t Szombaton délután Svájc ellen elkezdődik a magyar labdarúgó-válogatottnak is az európai kontinensviadal, a csapattal szembeni elvárások pedig a veretlenül megvívott csoportmérkőzések után tovább nőttek. De vajon mire számítanak a csapattól az ismert veszprémi közéleti és kulturális szereplők? Városvezetőt, egyházi elöljárót, sportolót, zenészt és rendőrkapitányt is kérdeztünk erről, valamint arról, hogy ők kit várnak végső győztesként az Európa-bajnokságon. 2024. június 14. 14:13

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.