Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Máthé Dominik két éremmel zárná a kézilabdaszezont

2023. május 18. 21:28 // Forrás: MTI
Máthé Dominik, a Paris Saint-Germain kézilabdázója a francia bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is éremmel zárná a szezont.

A 36-szoros válogatott jobbátlövő csütörtökön az M1 aktuális csatornán elmondta, előbb a bajnokságot szeretnék megnyerni, mert az rendkívül fontos a klub számára, utána lesz másfél hetük, hogy felkészüljenek a BL négyes döntőjére. Utóbbiba szerdán jutott be a PSG, mivel kettős győzelemmel búcsúztatta a német THW Kielt a negyeddöntőben.

"Nagyon örülnék, ha arany lenne, de akkor sem leszek szomorú, ha ezüst vagy bronz" - jegyezte meg a kölni négyes döntő kapcsán.

Mint mondta, nagyon nagy dolog lenne, ha meg tudnák nyerni a BL-t, és jó volna, ha a Barcelonát elkerülnék az elődöntőben, mert a címvédőt tartja a legesélyesebbnek a végső sikerre.

Fotó: PSG Handball FacebookFotó: PSG Handball Facebook

A negyeddöntő szerdai visszavágóján Máthé két kísérletből egy gólt szerzett. Megjegyezte, jó volt ilyen magas szintű meccsen játszani egy kicsit, és megérezni a győzelem ízét, de annyi időt nem töltött a pályán, hogy elfáradjon.

"Mindenképpen szerettem volna gólt dobni, és sikerült. Jó volt így befejezni a meccset" - mondta.

Az átlövő emlékeztetett, hogy súlyos térdsérülése miatt egy évet ki kellett hagynia, és csak három hónapja tért vissza a pályára. Ezért és poszttársa, Dainis Kristopans remek teljesítménye miatt érthetőnek tartja, hogy csak ennyit játszott, de a vasárnapi bajnoki találkozón valószínűleg ő kap több időt.

"Minden edzés és minden meccs erősíti a térdemet, vagyis az idő nekem dolgozik" - szögezte le.

vehir.hu
további cikkek
Egy év után ismét jön a Veszprém-Szeged párharc a BL-ben Telekom Veszprém Egy év után ismét jön a Veszprém-Szeged párharc a BL-ben Egy év után ismét Veszprém-Szeged párharcot rendeznek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért - az első mérkőzést Szegeden játsszák csütörtökön (ma) 18.45-től. ma 6:01 Remili: Ezeket a derbiket szeretjük a legjobban! Telekom Veszprém Remili: Ezeket a derbiket szeretjük a legjobban! A Telekom Veszprém csütörtökön este (18.45) az ősi rivális OTP Bank-Pick Szeged vendége lesz a férfi kézilabda Bajnokok Ligája rájátszásának első mérkőzésén. Az „Építők” francia sztárja, Nedim Remili a rangadót megelőzően azt nyilatkozta, olyan találkozó várható, amely során bármi megtörténhet. tegnap 10:58 Hivatalos a Veszprém-Szeged BL-párharc két meccsének időpontja Telekom Veszprém Hivatalos a Veszprém-Szeged BL-párharc két meccsének időpontja Hivatalossá vált a Telekom Veszprém és az OTP Bank-Pick Szeged negyeddöntőbe jutásért zajló két mérkőzésének időpontja a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. 2024. március 11. 13:18 Gulyás Péter értékelte a Veszprém teljesítményét Telekom Veszprém Gulyás Péter értékelte a Veszprém teljesítményét A másodedző Gulyás Péter szerint nem történt tragédia csütörtökön, amikor a Telekom Veszprém házigazdaként 30-28-ra kikapott a címvédő német SC Magdeburgtól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, ezáltal a negyeddöntőbe jutásért a Szegeddel kell játszania. 2024. március 8. 8:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.