Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
22°C
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
22°C

Együttműködési megállapodást írt alá a Silver Frog Kft. és a Pannon Egyetem

2023. május 5. 11:23 // Forrás: Pannon Egyetem
A Pannon Egyetem a szoftverfejlesztésinek piaci igényekhez illesztése okán együttműködési megállapodást írt alá az innovatív szolgáltatási tevékenységekkel és kiterjedt üzleti kapcsolatrendszerrel bíró Silver Frog Kft-vel.

A partnerek célja továbbá, hogy az egyetemi tudást és a kapacitásokat integrálják a Silver Frog Kft. fejlesztési, támogatási és üzleti lehetőségeivel, ezáltal is biztosítva eredményességüket a hazai és nemzetközi szoftverpiacon.

Abonyi János, a Pannon Egyetem rektorhelyettese elmondta, a Silver Frog Kft. már hosszú évek óta szoros kapcsolatot ápol az egyetemmel, nemcsak a közös munkában, de emberileg is számíthatnak egymásra. – Az intézmény mindig arra törekszik, hogy innovatív vállalkozásokkal, a gazdasági élet sikeres szereplőivel kössön hosszútávú együttműködést. Mindig izgulunk azért, hogy ezeket a partneri kapcsolatokat sikerüljön tartalommal megtölteni, ez alkalommal viszont a folyamatosan működő közös munka eredményei már most is láthatóak – emelte ki a rektorhelyettes.

Fotó: Pannon Egyetem/ Szabó LászlóFotó: Pannon Egyetem/ Szabó László

Pató Sándor, a Silver Frog Kft. ügyvezetője a sajtótájékoztatón elmondta, a cég 15 éve működik, illetve a kollégáik ezer szállal kötődnek az egyetemhez. Nagyon fontosnak tartják, hogy az akadémia és a piaci szféra együttműködjön, és az értékteremtés folyamatos, kiegyenlített munka hozzáadásával valósuljon meg.

Csillag Zsolt, a Pannon Egyetem kancellárja hozzátette, az egyetem olyan piaci szereplőket von be, akik élen járnak a saját szakterületükön, illetve tevékenységük hozzáilleszthető a Pannon Egyetem kutatási eredményeihez. A cél, hogy az egyetemen összegyűlt tudás és a fejlesztések kijussanak a piacra.

A Pannon Egyetem Tudás- és Technológiatranszfer Központja és a Silver Frog közösen gondoskodik az együttműködés újabb tereleteinek feltárásáról, a létrehozott közös szellemi alkotások hasznosítási modelljének kidolgozásáról.

vehir.hu
további cikkek
'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben gazdaság 'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben Az ESG került a középpontba a II. VOSZFESZT rendezvényen, amelyet Veszprémben tartottak április 25-én. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és a Pannon Egyetem közös fórumán többek között arra biztatták a vállalkozásokat, hogy az ESG-vel kapcsolatos jelentéseket a szervezeti hatékonyság növelése érdekében is érdemes elkészíteni. ma 9:21 A szerepjáték legfőbb hozadéka a közösséghez való tartozás A szerepjáték legfőbb hozadéka a közösséghez való tartozás Már négy éve annak, hogy útjára indult a Pannon Egyetem Humántudományi Kar beszélgetős sorozata, amelynek célja, hogy az intézmény szakjaira valamilyen módon rácsatlakozva, kilépjenek az iskola falai közül, és egy hangulatos kávézóban beszélgessenek szakértő vendégekkel. A hétfői Pannon Kultúrklub tehát gamerek világába kalauzolta az érdeklődőket. ma 10:59 Kant 300: Az élet legnagyobb kalandja a gondolkodás Kant 300: Az élet legnagyobb kalandja a gondolkodás Hogyha elképzelünk egy filozófust, különösen olyant, aki háromszáz éve született, valószínűleg az első kép, ami beugrik, az egy poros könyvtár épületében lassú, csigatempóban bogarászó személy, aki olykor elmélázik azon is, van-e egyáltalán értelme a bogarászásnak; vagy esetleg egy közhelyes, tarka réten, domboldalon, a messzi égbe tekintő elme, aki a lét alapkérdésein töri fejét. De arra bizonyosan senki sem gondol, hogy a mai filozófusok úgy fogalmaznak a háromszáz éves Kantról, hogy: kortársunk. Márpedig ez volt az ismétlődő kulcsszó az MTA VEAB Filozófiai Munkabizottságának és a Pannon Egyetem HTK Társadalomtudományi Intézetének közös konferenciáján. 2024. április 28. 18:22 1% az esély a világháborúra 1% az esély a világháborúra Dr. Resperger István biztonságpolitikai szakértő Háború és béke címmel tartott előadást a Pannon Egyetemen kedden, ahol Tolsztoj művének elemzése helyett sokkal inkább a világ konfliktusos régiói kerültek terítékre. Ukrajnára, az arab térségre és Tajvanra egyaránt kitért az országosan is elismert szakember, miközben a globális atomháború valós fenyegetésének esélyét is számba vette. 2024. április 19. 22:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.