Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
23°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
23°C

Ha ma nyer, bajnok az MTK a Soproni Ligában / Sőt, valószínűleg a döntetlen is elég a fiataloknak a REAC ellen

2008. május 26. 15:04
A forduló előtt még a kék-fehérekkel azonos ponttal álló bajnoki címvédő Debrecen csak döntetlent tudott elérni a 29. fordulóban, így az MTK-nak megnyílt az esély, hogy ne kelljen az utolsó fordulóban izgulni a gólkülönbségek miatt.
Jelenleg egy ponttal vezeti ugyan a Loki a tabellát, 18 órakor azonban lejátsza szezonbeli utolsó meccsét az MTK, és mivel ők az utolsó fordulóban a kizárt Sopron ellen mindenképpen 3:0-lal zárnak, egy esetleges mai győzelem elég a bajnoki címhez Garami mester tanítványainak. Ha nem magyar fociról lenne szó, akkor azt mondanánk, hogy egy döntetlen is elegendő lehet, mivel akkor a jelenlegi +2 gólos előnyük a gólkünbséget nézve +5-ösre nőne a Debrecennel szemben, az pedig már nagyon gyanús lenne, ha öt vagy annál több góllal nyerne az utolsó fordulóban a bajnoki címvédő a bronzéremért küzdő Újpest ellen.
Bitera Roland
további cikkek
Teherautóval ütközött össze egy személyautó Királyszentistvánnál Teherautóval ütközött össze egy személyautó Királyszentistvánnál ma 14:35 Párizs 2024: Győrben játszik felkészülési meccset a férfi és női kéziválogatott Párizs 2024 Párizs 2024: Győrben játszik felkészülési meccset a férfi és női kéziválogatott Július 13-án Győrben játszik páros felkészülési mérkőzést a férfi és női magyar kézilabda-válogatott, amely a párizsi olimpia előtt még a németekkel is megmérkőzik idegenben, illetve a férfiak Japánnal találkoznak barátságos összecsapáson. ma 14:09 Ovádi Péter: eredményes volt az Európai Állatjólléti Tanácsok Fórumának idei ülése Ovádi Péter: eredményes volt az Európai Állatjólléti Tanácsok Fórumának idei ülése Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos örömmel számolt be arról, hogy Magyarország is képviseltette magát az EuroFAWC-on, május középén Edinburgh-ban. ma 13:26 Szerelmet színlelt, közös jövőt ígért, lelépett a pénzzel Szerelmet színlelt, közös jövőt ígért, lelépett a pénzzel Egy pétfürdői nő tett bejelentést a rendőrségre 2024. május 8-án, hogy csalás áldozata lett. Az interneten keresztül megismerkedett egy férfival idén februárban, aki szerelmet és közös jövőt színlelve kihasználta jóhiszeműségét. Rávette arra, hogy hiteleket vegyen fel és a pénzt odaadja neki. Az esetről a rendőrség számolt be honlapján. ma 13:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.