Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C

Országos bajnok a Táncsics futsalcsapata!

2023. április 29. 8:19
A VSZC Táncsics Mihály Technikumának fiúcsapata bajnoki címet szerzett az elmúlt napokban Nyírbátorban rendezett Centrum Futsal Kupa országos döntőjében.

A Veszprémi Szakképzési Centrum iskolájának csapata előbb a városi, majd a megyei fordulót is sikerrel vette a Centrum Futsal Kupán, amellyel egyúttal kvalifikálta magát az április 27-28-án Nyírbátorban rendezett döntőbe is. 

A Táncsics Mihály Technikum együttese az elődöntőben a berettyóújfalui gárdát, míg a fináléban a pesti alakulatot is könnyedén felülmúlta, így 102 nevezett csapatból végül az első helyen végzett, országos bajnok lett.

A veszprémi Szűcs Ármint a legjobb mezőnyjátékosának, Koncsol Norbertet a legjobb kapusnak választották.

A bajnokcsapat tagjai:

Simon Bálint
Haraszti Bálint
Molnár Dániel
Schalbert Dominik
Bognár Martin
Koncsol Norbert
Szűcs Ármin
Nagy Huba
Bruck Ábel
Soós Márk

Edző: Farkas Kata tanárnő
A csapat munkáját segítette: Dénes Roxána tanárnő

vehir.hu
további cikkek
Megvan, mikor játszik hazai pályán az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Megvan, mikor játszik hazai pályán az 1. FC Veszprém Az 1. Futsal Club Veszprém közzétette, hogy a 2024/2025-ös kiírás alapszakaszában mikor rendezi hazai mérkőzéseit. Az idegenbeli mérkőzések időpontjai egyelőre még nem véglegesek, ezzel kapcsolatban később várható információ. tegnap 16:20 Új mezszponzorral a bajnoki döntő felé! 1. Futsal Club Veszprém Új mezszponzorral a bajnoki döntő felé! Az 1. Futsal Club Veszprém szurkolói ankéttal egybekötött idénynyitó sajtótájékoztatót rendezett csütörtökön késő délután a Március 15. utcai sportcsarnokban. A kék-fehérek bejelentették, hogy négy évre szóló kiemelt partneri szerződést kötöttek az Absolute Teamsport Focivilággal. 2024. július 25. 20:25 „Kirabolták” a futsalcsapat játékosait! 1. Futsal Club Veszprém „Kirabolták” a futsalcsapat játékosait! Az 1. Futsal Club Veszprém kreatív videóban ismertette legújabb együttműködő partnerét, amelyben lehullott a lepel a csapat idei szereléséről is. 2024. július 19. 15:29 Megkezdte felkészülését az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Megkezdte felkészülését az 1. FC Veszprém Portálunk, a vehir.hu meghívást kapott az 1. Futsal Club Veszprém nyári felkészülésének péntek esti, első edzésére. Öt új játékos mellett egy saját nevelésű fiatal is csatlakozott kerethez – FOTÓRIPORT. 2024. július 12. 17:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.