Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Felhívás Dévai Bíró Mátyás-díj adományozásának javaslatára

2023. április 4. 13:55

Az Önkormányzat díjat alapított azon természetes személyek munkásságának elismerésére, akik sokat tettek Kádárta városrész kulturális életének fellendítéséért, a kádártai közösségek formálásáért, fenntartásáért, a kádártai identitás erősítéséért, Kádárta hírnevének öregbítéséért. 

A Dévai Bíró Mátyás-díj adományozását minden veszprémi lakos kezdeményezheti, a jelölésre történő felhívással egyidejűleg megjelentetett ajánlólap kitöltésével. Ajánlólapot a Veszprémi 7Nap március 30-i számában, a Városháza portáján (8200 Veszprém, Óváros tér 9.) és a kádártai ügyfélszolgálat kirendeltségén (Vasút u. 2.) ügyfélfogadási időben (kedd, csütörtök 7:30-12:00, 12:30-16:00) találnak, illetve a www.veszprem.hu weboldalról tölthetnek le. 

A felterjesztési határidő 2023. április 30. 

A díjra jelölni csak az ajánló személy nevének feltüntetésével, az ajánlólap aláírásával, valamint az ajánlólapon további öt támogató személy nevének feltüntetésével és aláírásával lehetséges.

Kérjük a város polgárait, hogy a kitöltött jelölőlapot 2023. április 30-ig küldjék el vagy adják le a következő módokon:

postai úton: 
Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Polgármesteri Kabinetiroda
Dolhainé Czinki Eszter
8200 Veszprém, Óváros tér 9. 

személyesen: 
Városháza (8200 Veszprém Óváros tér 9.) portáján található gyűjtődobozba
Kádártán a Közösségi Házban (Vasút u. 2.) ügyfélfogadási időben (kedd, csütörtök 7:30-12:00, 12:30-16:00), ügyfélfogadási időn kívül a postaládába dobva

vehir.hu
további cikkek
Változik az önkormányzati lakások bérlésének szabályozása közgyűlés Változik az önkormányzati lakások bérlésének szabályozása Újra összegyűltek az önkormányzati képviselők csütörtökön, hogy megvitassák a város életét érintő kérdéseket. tegnap 22:23 Tárgyalták az önkormányzat lakáskoncepcióját közgyűlés Tárgyalták az önkormányzat lakáskoncepcióját Maratoni, csaknem negyven napirendi pontból álló közgyűléssel zárta a szezont a veszprémi képviselő-testület. 2023. június 29. 14:45 Óvatosan, még a végén egyet kell érteni a kormánnyal! Óvatosan, még a végén egyet kell érteni a kormánnyal! A legutóbbi városi közgyűlésen volt egy vita, majd egy szavazás, ami egységesíthette volna a kormánypárti és ellenzéki képviselőket, egyszóval egyöntetűen a veszprémi döntéshozókat. Fontos kérdésben ilyen utoljára az EKF pályázat benyújtásakor történt, de az ukrán háború ellen felszólaló békepárti nyilatkozat elfogadása nem ugrotta meg a szintet. Véleménycikk egy közgyűlési vita margójára. 2023. június 2. 14:01 Korai fejlesztő ellátás létesül, békepárti nyilatkozathoz csatlakozott az önkormányzat, a hulladékkezelő társulást vizsgálta az OLAF közgyűlés Korai fejlesztő ellátás létesül, békepárti nyilatkozathoz csatlakozott az önkormányzat, a hulladékkezelő társulást vizsgálta az OLAF Rendhagyó módon nem a Városházán, hanem az Acticityben rendezték meg a képviselőtestület ülését csütörtökön. 2023. május 25. 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.