2023. június 6.
//
Norbert névnap

Idei első versenyén harmadik lett Bécsi Nikolett

A veszprémi Padányi TKD klasszisa, Bécsi Nikolett bronzérmes lett light contact 50 kg kategóriában a horvátországi kick-box Európa-kupán.

Február közepén a horvátországi Karlovácban rendezték a kick-box Európa-kupát, ahol a veszprémi Padányi TKD kiválósága, Bécsi Nikolett is számot adott tudásából.

A felkészülési munkából érkező Bécsi a küzdelmek során bronzérmes lett light contact 50 kg kategóriában.

A versenyt Nikolett felkészülési időszakában rendezték. A látottak kiválóan mutatják, hogy megfelelő-e az az irány, erőnléti, technika és taktikai szempontból, amit a stábbal idénre terveztünk. Jól látszott, hogy az új taktikai elemeket is az eddigi gyakorlás mértékében, több jól védekező és rendkívül erősen támadó ellenfeleivel szemben is megfelelően felhasználta, próbálta alkalmazni

– mondta el portálunknak Bécsi Nikolett edzője, Vajky László.

Bécsi Nikolett és Vajky LászlóBécsi Nikolett és Vajky László

Bécsi következő megmérettetései már tékvandó sportágban lesznek, ahol a szabadküzdelem mellett további két versenyszámban, erőtörésben és formagyakorlatban lesz érdekelt. 

vehir.hu

További cikkek

Második helyezés a szumó Európa-bajnokságon
Második helyezés a szumó Európa-bajnokságon
Az április sok izgalmat tartogatott a veszprémi Centrum Sport Egyesület szumó birkózóinak. Előbb országos bajnokság és válogató versenyek, majd az idősebb utánpótlás korosztályok számára Európa-bajnokság szerepelt a menetrendben.
Kilenc veszprémi érem Hatvanból
Kilenc veszprémi érem Hatvanból
A Veszprémi Taekwon-do SE versenyzői két arany-, három ezüst- és négy bronzérmet zsebeltek be a 12. Spirit Open nemzetközi nyílt bajnokságon, Hatvanban.
Ezüstérmet szereztek erőtörésben Bécsi Nikolették az Eb-n
Ezüstérmet szereztek erőtörésben Bécsi Nikolették az Eb-n
Bécsi Nikolett a magyar válogatott tagjaként ezüstérmet szerzett erőtörés számban a Kolozsváron rendezett tekvandó Európa-bajnokságban.
Érmes helyezések a fővárosból
Érmes helyezések a fővárosból
Két arany-, két ezüst- és két bronzéremmel zárták a VESC-Weapon Group versenyzői a hétvégi Budapest Grappling Bajnokságot.
A sportág legendái előtt küzdöttek a jelen csillagai
A sportág legendái előtt küzdöttek a jelen csillagai
Szépszámú érdeklődő előtt színvonalas, élvezetes mérkőzéseket rendeztek szombaton a Veszprém Arénában a tékvandó országos bajnokságon. A délutáni gálán a veszprémi klub korábbi világbajnokait köszöntötték, a helyi sportegyesületet 1979-ben megalapító dr. Somlai János munkásságát pedig Pro Meritis-díjjal ismerte el a városvezetés.