Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mennyire jók a BF Goodrich nyári gumik?

2023. március 9. 10:54
A Michelin több mint 100 éve vezető szerepet tölt be a gumiabroncs-iparban – ideértve a nyári gumit – , és továbbra is a világ egyik legkelendőbb gumiabroncs-gyártó vállalata. A SUV-ra és a nagy teljesítményű abroncsokra koncentráló BF Goodrich, valamint a költséghatékonyabb Uniroyal márka tulajdonosa is. Hosszú innovációs múlttal rendelkezik, folyamatosan magas minőségi osztályzatokat kap, és erős környezetvédelmi jövőképet tudhat magáénak.

Miért érdemes Michelin nyári gumikat választani?

Technikai újítások: Lehet, hogy ugyanúgy néznek ki, mint bármely abroncsok, amelyeket évekkel ezelőtt használt az autójára, de a mai nyári gumik új keverékekkel és kialakítással rendelkeznek, amelyek hatékonyabbak és jobb tapadást biztosítanak. A gyártó olyan új gumiabroncsokat vezet be, amelyek a legújabb innovációkat építik be a termékbe.

Minőség: Nem minden gumiabroncs egyforma, és azt kapjuk, amiért fizetünk. Ha vásárolunk kevesebbet költünk, ugyan pénzt takaríthat meg, de hosszabb távon sokba kerülhet, és nem tartanak olyan sokáig, mint azt tőlük elvárható. A Michelin-csoporthoz tartozó BF Goodrich minőségi hírneve azt jelenti, hogy a járművezető tisztában van azzal, hogy gumiabroncsai az előírt módon fognak teljesíteni.

Környezetvédelmi felelősség: A nyári gumik sem tartanak örökké, így rengeteg gumihulladék keletkezik. A Michelin a fenntartható megoldások fejlesztésére összpontosít, amelyek csökkentik a hulladékot és javítják az üzemanyag-hatékonyságot.

Erre jó példa a hazai online boltokban 22 ezer forintért megvásárolható BF Goodrich Advantage 205/55/R16-os nyári gumi.

Fontos szempontok a nyári gumi kiválasztásakor

Rengeteg gumiabroncs márka létezik, és az internet megkönnyíti a keresést a vásárlás előtt. Győződjön meg arról, hogy a választott márka kellő pozitív visszajelzést kapott a vásárlóktól szállításakor, amelyek nem kopnak el idő előtt. Az olcsóbb márkák jónak tűnhetnek, de ha ismeretlentől vásárol nyári gumit, az azt jelentheti, hogy olyan terméket vásárol, amelyek nem bírják a strapát hosszabb távon.

A nyári gumi élettartama magától az abroncs kialakításától és a vezetés módjától is függ.

A defektűrő nyári gumik előnyei

Lehetséges, hogy a defektes gumik hamarosan a múlté? Jelenleg mindennapos látvány, ha valaki az út szélén kivesz egy emelőt az abroncscserére, vagy a majdnem defektes abroncscsal közlekedik az utakon. Az idő előtt elhasználódott nyári gumik cseréje drága dolog, leginkább a járművezetők figyelmetlensége miatt, akik nem ellenőrzik rendszeresen a nyomást. Néha kihívást jelenthet nem úgy gondolni a gumikra, mint az autó fontos, de gyenge pontjára. Az innovációknak hála a dolgok most jó irányban haladhatnak.

Hamarosan véget érhet a nehezen újrahasznosítható fekete, levegővel töltött autógumik korszaka. A levegő nélküli nyári gumiknál a vékony, megerősített gumi futófelületet speciális műanyag „küllők” támasztják alá. Ahogy a jármű mozog, a küllők meghajlanak és csavarodnak.

Az autonóm mobilitás és az elektromos autók megváltoztatják a gumiabroncs-követelményeket. A transzferszolgáltatások és a szállító cégek olyan termékeket kívánnak, amelyek alacsony karbantartást igényelnek, defektállóak, újrahasznosíthatók, és érzékelőkkel rendelkeznek, amelyek feltérképezik az útviszonyokat.

A gumiabroncsokban rengeteg lehetőség rejlik, mert a jármű egyetlen érintkezési pontja az úttal. A karbantartást nem igénylő gumiabroncsok iránti kereslet az egyik fő oka a légmentes gumiabroncsok globális piaci növekedésének. Sok ágazatban, például a védelmi szerveknél, az építőiparban és a mezőgazdasági járműveknél magasabb elvárások vonatkoznak.

A kevesebb szén-dioxidkibocsátás, a pótabroncsok hiánya és az újrahasznosítható anyagok használata néhány olyan kulcsfontosságú szempont, amelyek miatt a szakértők nagy jövőt jósolnak levegő nélküli (defekttűrő) gumiabroncsoknak a következő években világszerte.

A BF Goodrich tehát nyári gumi a Michelin prémium gyártó tulajdonságaival, hogy a vezetés élmény és biztonságos legyen.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.