Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
18°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
18°C

Veszprémi hölgy rabolta el Csuti szívét

2023. március 2. 12:31
Lehullott a lepel: Szabó András „Csuti” megosztotta az első közös képét új barátnőjével, aki történetesen egy veszprémi hölgy, valóságos fitness lady.

Több mint egy éve már annak, hogy az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina szakított, majd később el is vált az üzletember Szabó András „Csutitól”. Edina azóta már a rappzenész G.w.M-mel alkot egy párt, Csuti pedig először egy olyan hölgy mellett vigasztalódott, aki nem a celebvilágból érkezett az életébe. Ez a kapcsolat néhány hónap után zátornyra futott, de sokáig akkor sem maradt magányos Csuti, hiszen a TV2 Farm VIP forgatásánán Szorcsik Viki színésznővel kavarodtak össze. Ez a kapcsolat azonban viharosnak bizonyult, hiszen alig néhány hét után mindketten azt mondták, bár élvezték az együtt töltött időt, de személyiségeik annyira különböznek, hogy inkább külön utakon folytatják.

Csuti legújabb kapcsolatáról mindeddig nem lehetett sokat tudni. Egészen máig, ugyanis utóbbi celeb a dominikai nyaralása során megosztott egy sztorit, amelyen lehullott a lepel újdonsült párjáról.

Bianka és Csuti - forrás: Csuti Instagram oldalaBianka és Csuti - forrás: Csuti Instagram oldala

Érdekesség, hogy Sudár Bianka épp veszprémi, de ha ez nem lenne elég, valóságos fitness lady is. Egy helyi edzőteremben szakmailag elismert trénerként tevékenykedik. Végzettségét tekintve egyébként okleveles közgazdász, egy alkalommal a Miss Balaton döntőjébe is bekerült. A szülei szolárium stúdiókat is üzemeltetnek a megyeszékhelyen. Feszes test, barna bőr – mi kell még egy celebnek?

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.