Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

PANEL témájú design workshop a Jutasi köztérben

2023. március 1. 9:58

Ha szeretnél fotósorozatot készíteni a szabadban található, vagy elképzelt játékokról montázs technikával, vagy textilt terveznél a játszóterek egyedi geometriai formáinak felhasználásával, és 8-14 éves vagy, akkor szombaton (március 4.) irány a Jutasi köztér 10-13 óra között.

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz és létszámhoz kötött, 7 fő/workshop. Jelentkezési űrlap ide kattintva érhető el.

A program a VEB 2023 EKF támogatásával jön létre.

vehir.hu
további cikkek
#JÓÉJTPUSZIRA várja a veszprémieket Lackfi János programajánló #JÓÉJTPUSZIRA várja a veszprémieket Lackfi János A #jóéjtpuszi-kötet verseit hallhatjuk május 15-én Veszprémben. A Hangvillában fellép Lackfi János József Attila-díjas költő és Szirtes Edina Mókus Erkel Ferenc-díjas énekesnő, zeneszerző. 2024. március 26. 15:20 Kell-e egészségünk védelme érdekében a génmódosított növényektől félnünk? Kell-e egészségünk védelme érdekében a génmódosított növényektől félnünk? Az MTA Veszprémi Területi Bizottsága „Kérem a következőt!” címmel tudományos ismeretterjesztő előadássorozatot indít az egészség és életmód témakörében szakterületük legkiválóbb tudós képviselőinek hiteles és közérthető tolmácsolásában. Az első előadás vendége Balázs Ervin akadémikus lesz március 20-án, aki a génmódosított növények egészségre gyakorolt hatását járja körbe. 2024. március 14. 9:27 Hagyományteremtő céllal SzínBÁLt szervez a Veszprémi Petőfi Színház Hagyományteremtő céllal SzínBÁLt szervez a Veszprémi Petőfi Színház Színház-tánc-szórakozás - a farsangi szezon kiemelkedő programja lesz a január 27-én, a Veszprémi Petőfi Színház által – hagyományteremtő céllal – életre hívott elegáns bál. 2024. január 18. 11:09 Éjszakai jégdiszkó a Téli Gyárkertben Éjszakai jégdiszkó a Téli Gyárkertben A téli szórakozás új dimenziója nyílik meg az érdeklődők számára, ugyanis ,,Csússzunk együtt át az éjszakába!” jelmondattal a Téli Gyárkert is csatlakozott a 8. Bayer Construct Jégpályák Éjszakája országos rendezvénysorozathoz, amelyet idén január 20-án, szombaton tartanak.   2024. január 17. 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.