Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Találkozások Zenevárosban - Janusz Prusinowski Kompania & Erdőfű

2023. február 27. 17:03

A magyar-lengyel barátság zenei kifejeződése, fiatal muzsikusok örömzenélése várható az Erdőfű és a Janusz Prusinowski Kompania közös koncertjén. Mindkét banda olyan kiváló táncházasokból áll, akik értően ismerik, de játékosan kezelik saját hagyományukat. A hazai mozgalom harmadik generációját tömörítő Erdőfű és az avantgárd felé is nyitott Kompania a két gyökerektől induló alkotóműhely, akik most félúton találkoznak. 

Erre az alkalomra pedig egy harmadik fél is társul! Maria Siwiec lengyel népi énekes, a műfaj többszörösen díjazott, máig aktív képviselője koronázza a kollaborációt, ezzel téve többszörösen igazzá a megismételhetetlen zenei találkozás koncepciót!

A Találkozások márciusi koncertje határokat átlépő, élő népzenét ígér, amiben a Kárpát-medence és közép-Lengyelország dallamai fonódnak össze.

A koncert ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a következő linken lehet:  https://veb2023.typeform.com/Talalkozasok 

A Találkozások Zenevárosban sorozatot Veszprém UNESCO díja hívta életre: Magyarországon először kapta meg a Zene Városa minősítést az UNESCO Kreatív Városok Hálózatának tagjaként, 2019-ben.

Dátum: 2023. Március 14. 19:30
Helyszín: Hangvilla, Veszprém, Brusznyai Árpád u. 2, 8200

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.