Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mi mindenre jó egy forrólevegős sütő?

2023. február 22. 10:23

A sütő egy fantasztikus találmány, amellyel rengeteg ízletes ételt készíthetünk. De vajon mi a teendő abban az esetben, ha nem szeretnénk állandóan a normál méretű változatot beüzemelni, illetve szeretnénk egészségesebb ételeket készíteni? Egy kisgép ideális választás lehet ebben az esetben, mégpedig egy forrólevegős sütő képében érkezhet a segítség.

Mi a titka a forrólevegős sütőnek?

A Márkabolt.hu kisgép kínálatában Electrolux Air Fryer sütőt is találunk, amely megfelel a leírt kritériumoknak. Két kilogrammos kosártartalmával nagyjából két vagy három személy részére készíthetünk ínycsiklandó ebédet vagy vacsorát, minimális olaj alkalmazásával vagy akár anélkül. Egyszerre energiatakarékos, gyors és egészséges megoldás a mindennapokban is.

Milyen ételeket készíthetünk benne?

A hagyományos fogások mellett egészséges, modern ételek elkészítésére is alkalmas ez a készülék, ennek köszönhetően grillezni vagy pirítani is tudunk benne, a falatok ízletesek, szaftosak maradnak a különleges sütési technikának köszönhetően. A forrólevegős sütő is légkeveréssel működik, ezért egyenletesen átsüti a húsokat és zöldségeket, miközben azok valóban zamatosak maradnak.

A forrólevegős sütő jellemzői

Az automata sütési programoknak hála könnyen, egyszerűen készülnek el a finom falatok. Az elektronikus kijelzésnek és az érintőkapcsolós vezérlésnek hála egy igazán esztétikus és modern készülék, amelyet biztosan nem szeretnénk rejtegetni a konyhaszekrényben. Ez valódi szerencse, hiszen az egyik legnagyobb előnye éppen az, hogy mindig kéznél van, s bármikor szinte pillanatok alatt megsüthetjük benne az egészséges vacsorát vagy éppen ebédet.

Persze nem ez lesz a nagy baráti társaság számára vagy éppen egy komolyabb ünnepség elsőszámú ételkészítő eszköze, hacsak nem pontosan az a lényeg, hogy sokféle, változatos, inkább kóstolgatni ideális fogásokat tálaljunk. Azonban a hétköznapokban, két vagy három személynek jóval rövidebb idő alatt készíthetünk könnyű és egészséges meleg ételt. Éppen ezért fiataloknak, pároknak vagy kisebb családoknak is tökéletes választás lehet.

Külön előnye, hogy a kosár is kivehető, ami megkönnyíti az ételek tálalását, ahogy az is kifejezetten praktikus, hogy a kivehető részeket nyugodtan tisztíthatjuk a mosogatógép segítségével is. Így ez a feladat is könnyen megvalósul, s mindig makulátlanul tiszta készülékben kezdhetünk neki a főzésnek.

Azt hinnénk, hogy itt a vége az előnyök felsorolásának, de még korántsem értünk a végére. Ugyanis ez a fantasztikus, könnyen mobilizálható sütő nyolc különböző programmal is rendelkezik, így valóban képes helyettesíteni nagyobb testvéreit. Kedvünk szerint elkészíthetjük benne kedvenc süteményeinket is, nem okoz problémát a kész vagy félkész ételek kisütése sem.

Ez a fantasztikus kisgép energiát és időt spórol nekünk, miközben zamatos fogásokkal kényeztet minket nap mint nap!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.