Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Szeretsz füstölni, és nem bírsz leszokni?

2023. február 20. 11:27

A dohányzás már hosszú ideje az ember társa, sőt nem csupán a klasszikus nikotin-kátrány kombinációt lehet elszívni, ma már sokkal több változata is van a füstölésnek. Természetesen gyógynövényeket és növényeket is lehet ilyen módon “fogyasztani”, azonban érdemes végiggondolni, hogy mennyire tudja kifejteni az áldásos hatását a növény, amikor égéstermékként mérgező anyagokat is ránk szabadít.

Mai cikkünkben annak jártunk utána, lehet-e egészségesebben dohányozni, lehet-e olyat és úgy szívni, hogy az ne legyen káros a testünkre és az egészségünkre nézve. Ha téged is érdekel ez a lehetőség, akkor olvass tovább, és a cikk végére remélhetőleg már ott lesz a jobb alternatíva az eszköztáradban.

Párologtass, ne égess!

Ha a Growisland vaporizátorai mellett döntesz, akkor kapásból egy sokkal élhetőbb verzióját választod a füstölésnek.

A cigarettapapírba csomagolt növények, gyógynövények ugyanis rendkívül magas hőfokon égnek el, és ezzel egy csomó káros anyagot “termelnek”, amelynek a java részét te, mint dohányos is belélegzed.

Ellenben létezik egy másik verzió, ami ráadásul egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és ez nem mást, mint a párologtatás, amelyet a vaporizátorok segítségével tudsz véghezvinni. Itt ugyanis nem történik égés, vagyis nem kell semmi mérgező égési mellékterméket belélegezni, hiszen itt sokkal alacsonyabb hőfokon párologtatás történik az égés helyett, ezért nem füstöt, hanem gőzt fogsz be- és kilélegezni.

Éljen a mobilitás!

Persze szinte semmi értelme nem volna az egésznek, ha mindez csak helyhez kötötten történhetne meg, hiszen aki igazán szeret pöfékelni, az bizony útközben is szeretne egy-két slukkot legalább.

A vaporizátorok nem sokban térnek el küllemben az e-cigiktől, így gyakorlatilag bárhova magaddal tudod vinni bármilyen extra erőfeszítés nélkül. Sőt, még attól sem kell tartanod, hogy “lebuksz”, hiszen valóban semmi sem fog arról árulkodni, hogy te nem mérgezed magad.

A gőz ugyan jóval nagyobb lehet adott esetben, mint a felszálló füst, ám mivel nagyon hamar szertefoszlik, ezért nem okoz különösebb feltűnést.

Számtalan változatban találsz bele való anyagokat, így gyakorlatilag hangulatod szerint váltogathatod az ízeket.

Persze azért ne ess kétségbe, akad olyan darab is, amely kifejezetten otthoni használatra ajánlott, sőt akár orvos is felírhatja! Ha szeretnél még jobban megismerkedni ezzel a lehetőséggel, nézz szét a Growisland kínálatában!

Akár CBD-t is szívhatsz!

Nem mindenkinek szimpatikus az olajos változat, így akad jó pár ember, aki szívesebben kerüli el a CBD olajakat, és inkább olyan formákat és variációkat keres, amelyek jobban megfelelnek az igényeinek.

Az egyik ilyen többek között a vaporizátor, amellyel könnyedén és élvezetesen juttathatod a szervezetedbe a CBD-t, hogy ott fejtse ki a hatását, ahol a legnagyobb szükséged van rá! 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.