Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Néhanapján nem árt egy kis plusz!

2023. február 13. 14:29

Vannak napok, amikor minden flottul megy, csendes munkával telnek a napok, este otthon vár a partnerünk, és amikor az ágyban félhomályban összebújunk, annyira egyértelművé válik minden, hogy meg sem kell szólalni, és máris a gyönyör felé repültök együtt!

Aztán meg akadnak olyan időszakok, akár több nap is egymás után, amikor valahogy semmi sem akar összejönni: sok a stressz, nem sikerült egy feladat, hulla vagy, és este, amikor végre kizárod a világ zaját, mindenre vágysz, csak szexre nem. Igen ám, de ott van az az ember, akivel jóban-rosszban, egészségben-betegségben… Te hogy oldod meg ezeket a napokat?

Merj segítségért folyamodni!

Persze ha tartósan mélyen érzed magad, akkor lehet, hogy nem árt egy szakember, ha azonban csak olykor-olykor esik meg, akkor elég csak belépned a SexShopCenter.hu szexpatikájának az ajtaján, és máris megleled a gyógyírt.

A stressz, a rohanás, a kimerültség ugyanis mind-mind okozhat drasztikus csökkenést a szexuális étvágyban, sőt akár merevedési zavart vagy korai magömlést az urak, hüvelyszárazságot a hölgyek részéről.

De hogy ez mégse okozzon további gondokat a párkapcsolatban, érdemes jó előre felkészülni, és néhány vágyfokozót bekészíteni az éjjeliszekrény hátsó traktusába! Hogy pontosan mikre is gondoltunk, mutatjuk is!

Tárazz be!

A lentebbi darabokból bátran vásárolj többet, hidd el, ha egyszer kipróbáljátok, nem nagyon lesz megállás!

A legismertebb ezek közül talán a síkosító, amelyet akár önkielégítéskor, akár vibrátor vagy dildó használata során tudsz alkalmazni, de a pároddal közös együttlétet is új szintre emeli. Persze nem lesz egyszerű dolgod, hiszen létezik víz- és olajbázisú is, és attól függően, hogy mire szeretnétek használni, kell dönteni a vásárlást megelőzően. Légy óvatos, ha nem megfelelően választasz, akár a szexuális játékszered minősége is láthatja a kárát.

A női test legérzékenyebb pontja kétségtelenül a csikló, ezért mindenképpen érdemes a csiklóizgató krémekkel próbálkozni, amelyeket ha a klitoriszra kentek, kellemes bizsergés kezdődik, aztán a folytatás már rajtatok múlik. Természetesen itt is létezik többféle változat, különféle hatásokkal (bizsergető, vibráló, melegítő), rajtad áll, melyiket szeretnéd jobban érezni!

De hogy a férfiak se maradjanak ki a jóból, a SexShopCenter.hu rájuk is gondolt. A két leggyakoribb és egyben legkínosabb férfigondra kínál megoldást: az erekcióra és a korai magömlésre. Mindkettő problémát krémmel tudjátok megoldani. Míg ez előbbi vérbőséget okozva hosszabb ekerciót okoz, addig az utóbbi késleltetni képes az ejakulációt. Nektek melyik jönne most jól?

Együtt mindent meg lehet oldani!

Bár közhelyesen hangzik, ám mégis, ha őszintén meg tudod osztani a pároddal a gondodat, az bizony már félsiker, és a cipelt terhed is a felére csökken. Beszéljetek hát át mindent, ami a szexualitásotokat érinti, és találjátok meg együtt az orgazmushoz vezető utat!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.