Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Így lesz kristálytiszta és ragyogó az arcbőröd

2023. február 13. 14:27

Arcunk ápolása különösen fontos, hiszen folyton a “kirakatban van”, egy szép arc kedvezőbb benyomást kelt. A bőrtípus meghatározása ilyenkor az elsődleges lépés, majd ennek megfelelően alakíts ki egy rutint, amit reggel és este következetesen megcsinálsz. Mindössze néhány perc, de bőröd meg fogja hálálni a gondoskodást. 

1. Lépés: Tisztíts

A tisztaság nem csak fél egészség, hanem fél szépség is. A maszatos arc csak az éppen önállóan enni tanuló gyerekeknek áll jól. Több felmérés igazolja, hogy az ápolatlanság a vezető helyen szerepel a legtöbb férfinál, ami miatt képesek kiábrándulni a nőkből. Pedig ez ellen a legegyszerűbb tenni: például a HerbaStar Crystal Cosmetic termékeivel. Nincs más dolgod, mint beszerezni néhány terméket, amikkel üdévé, élettelivé varázsolhatod az igénybevett bőrödet. A tisztítást kezdd arclemosó tejjel vagy vizes lemosóval. Ezek irritáció nélkül segítenek a smink maradéktalan eltávolításában, és táplálják is a bőrt.

2. Lépés: Tonizálj

A tonik használata nem kötelező, ellenben erősen javasolt. Élénkítő hatása van, megtisztítja a pórusokat, ezáltal a bőr mélyebb rétegeibe is bejutnak a következő lépésben felvitt hatóanyagok. 

3. Kence

Most jöhet a bőrtípusodnak / napszaknak megfelelő krém. Ha időnként extra szérummal is szeretnéd kényeztetni a bőröd, akkor azt is ilyenkor, de még a krémezés előtt masszírozd a bőrödbe. Ezekkel hatékonyabb javulást lehet elérni a pattanásos, gyulladásos, dehidratált vagy öregedő kötőszövet kezelésében. Fontos a rendszeres használat és hogy más formában is támogasd az eredményességet. Például hiába költesz több ezer forintot ránctalanító szérumra, ha nem használsz fényvédőt és kiteszed az arcod a káros UV-sugárzásnak.
 
Praktikus, ha célzottan tartalmaz a bőrtípusod számára nélkülözhetetlen hatóanyagot, a nappali krém fényvédőt és hidratálót. Az éjszakára felvitt kence legerősebb fegyvere a hidratáció, illetve a regerálás. A legtöbb termék legalább egy, de inkább többféle ránctalanítót, feszesítőt is tartalmaz, így az alvás valóban szépítő lesz. 

4.  Radírozz

Az elhalt hámsejtek eltávolítására tökéletes módszer hetente egyszer a bőrradírozás. Készen is vásárolhatsz radírokat, de néhány otthoni alapanyagból összeállíthatsz magadnak mindig újabb és újabb változatokat. A radírozás lényege abban rejlik, hogy valamilyen szemcsés alkotó (tengeri só, kávészemcse) dörzsölés közben finoman lekaristolja a bőr felső rétegéről a már élettelen sejteket. Ezzel több oxigénhez jut, megindul a vérkeringés, ragyogóbb lesz a bőröd.

 5. Maszkolj

Szintén elég egy-kéthetente bónuszként egy maszkot feltenned. Kösd össze olyan tevékenységgel, ami segít ellazulni, relaxálni. Tökéletes énidős programot szervezhetsz magadnak egy gyertyafényes fürdővel, aminek a habjaiba nyakig elmerülhetsz, míg a maszk kifejti hatását.

A HerbaStar weboldalán található kozmetikai termékek arany kolloiddal, növényi őssejtekkel, valamint hialuronsavval támogatják, hogy egészségesen ragyogó legyen az arcbőröd.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.