Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Digitális névjegykártya, a költséghatékony megoldás

2023. február 13. 9:59

A digitalizációnak köszönhetően jelentős költségcsökkentés érhető el. Jó példa erre a digitális névjegykártya. Cikkünkben minden fontos információt összegyűjtöttünk a témával kapcsolatban.

Az egyediség fontos egy cég életében

Mindig, még ebben a nehéz gazdasági helyzetben is kiemelten fontos, hogy a cég egyedi legyen, csináljon valami újat. Ehhez tökéletes eszköz például a papíralapú névjegykártya lecserélése digitális változatra. E lehetőségnek köszönhetően spórolni lehet a költségeken, és napjainkban kifejezetten trendi megoldásnak számít a környezetvédelmi értéke. A vállalati költségcsökkentésnek ez az egyik dizájnos szelete.

Egy olyan plasztikkártya, amely NFC technológián alapszik

A digitális névjegykártyát egyszer kell megvenni, és megmarad örökre. Nem kell többet a nyomdából árajánlatot kérni, egyeztetni a terveket és a megrendelést leadni. A digitális változat esetében egyszeri költséggel kell számolni, és az elkészült névjegykártya tartalma bármikor módosítható. Igazán lenyűgöző ez a megoldás minden vállalkozó számára.

A digitális névjegykártya egy olyan plasztikkártya, amely NFC technológián alapszik. Egyébként egyre több helyen lehet látni a bambuszból készült verziójt is. A digitális névjegykártyára feltölthető minden adat, amit később meg szeretnénk osztani az ügyfelekkel és a partnerekkel. Szóval nem muszáj kizárólag a tipikus névjegykártya adatok mellett maradni, bővíthető a tartalom bármivel. Fotó, helyadatok is tölthetők rá, szóval minden, amit meg szeretnénk osztani.

Össze kell érinteni a névjegykártyát az okostelefonnal

Az okostelefonok automatikusan elmentik a digitális névjegykártyán található adatokat az NFC technológiának köszönhetően. Amennyiben mégsem történne így, QR-kód segítségével is beszkennelhető a tartalom. Olyan verziók is kaphatóak, amelyekhez tartozik applikáció.

A “Near Field Communication”, vagyis az NFC technológia lehetővé teszi két készülék között az adatátvitelt és a memória-hozzáférést. Ennek a lehetőségnek köszönhetően a digitális névjegykártya által nemcsak a névjegyzékbe kerülnek be az adatok, az ügyfél egyszerűen megtalálja majd a címkézési metódusnak köszönhetően. Ahhoz, hogy megtörténjen az adatátvitel, egész egyszerűen össze kell érinteni a névjegykártyát az okostelefonnal.

Nincs többé felesleges papírhasználat

A digitális névjegykártyának köszönhetően nincs többé felesleges papírhasználat, így rengeteget lehet tenni a környezetért. Ráadásul a papír ára és a névjegykártyagyártás ára jelentősen nőtt az elmúlt évben, így valóban sokat lehet spórolni a digitális változat használatával.

A digitális névjegykártya esetében egyszer kell kifizetni a költségeket, és bármeddig használható, a tartalom pedig folyamatosan módosítható.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.