Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

A mentalitás a nemesvámosi kézilabdázók titkos fegyvere

2023. január 6. 11:53
A Bajnok DSE Nemesvámos U19-es női kézilabdacsapata a vártnál is jobban teljesítve az I. osztályú bajnokság negyedik pozíciójában telelhet. Galambos Attila vezetőedző portálunk megkeresésére elmondta, nagyon büszke tanítványaira, bízik a hasonlóan eredményes folytatásban.

Tizenegy forduló után mindössze két ponttal lemaradva a dobogós pozíciótól, a negyedik helyen vonulhatott karácsonyi pihenőre a Bajnok DSE Nemesvámos U19-es női kézilabdacsapata. Az I. osztály nyugati csoportjában helyezkedő gárda eddigi mérlege 7 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség.

Galambos Attila vezetőedző lapunknak örömtelien értékelte az együttes őszi teljesítményét.

Korosztályos szinten megszokott, hogy nyaranta meglehetősen átalakulnak a csapatok. Nem érintett ez bennünket sem másképp, ezért különösképp örvendetes a lányok szereplése, akik fordulóról fordulóra folyamatos fejlődést mutattak.

Fotó: BDSE NemesvámosFotó: BDSE Nemesvámos

Galambos rámutatott, a jelenlegi keretben szereplő játékosoknak külön fegyvere is akad, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a gárda a dobogós helyezések közelében maradjon.

A legnagyobb pozitívum számomra az, ahogyan a lányok a kézilabdázásra tekintenek. Mindannyian alázattal, lelkiismeretesen edzenek, mentálisan olykor fejlettebb szintet mutatnak, mint sok más felnőtt kézilabdázó. Nem mondanak le az álmaikról, küzdenek érte, legyen szó a sportról, vagy éppen a tanulmányaikról. Bízom benne, hogy sikerül mindent elérniük, amelyre vágynak!

A BDSE motiváltan, bizonyítási vágytól égve várja a bajnokság folytatását.

vehir.hu
további cikkek
Szoros mérkőzésen verték a nemesvámosi lányok Szlovákia U19-es női kézilabda-válogatottját Bajnok DSE Nemesvámos Szoros mérkőzésen verték a nemesvámosi lányok Szlovákia U19-es női kézilabda-válogatottját Felkészülési mérkőzést játszott egymással a BDSE Nemesvámos és Szlovákia U19-es női kézilabda-válogatottja szerdán a Szombathelyen. A végig szoros meccsen végül a magyar klubcsapat győzött 28-26-ra. 2023. november 23. 15:22 Nemesvámoson járt a kínai kézilabda-válogatott Bajnok DSE Nemesvámos Nemesvámoson járt a kínai kézilabda-válogatott A házigazda Bajnok DSE Nemesvámos remekül játszott, ám két találattal alulmaradt a kínai korosztályos-válogatott ellen az U19-es I. osztályú kézilabda-bajnokság elmúlt heti fordulójában. 2023. október 31. 12:31 Várakozáson felül teljesítettek idén a nemesvámosi kézilabdázó lányok Várakozáson felül teljesítettek idén a nemesvámosi kézilabdázó lányok Jó hangulatú ünnepléssel búcsúztatták a kézilabdaidényt Nemesvámoson a helyi U19-es női játékosok, akik az NB I nyugati csoportjának negyedik helyén zártak. Az eseményen a gratulációk mellett elköszöntek három játékostól is. 2023. június 19. 10:27 Kiélezett párharc, nemesvámosi siker Bajnok DSE Nemesvámos Kiélezett párharc, nemesvámosi siker A BDSE ifjúsági leány kézilabdacsapata izgalmas mérkőzésen fektette két vállra a házigazda Győri ETO KC alakulatát az elmúlt héten. 2022. január 31. 20:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.