Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémi cég segít a rászoruló családoknak az ajándékozásban

2022. december 17. 4:00
A munkavállalók összeállított ajándékcsomagokat, okostelefonokat, asztali számítógépeket és laptopokat adományozott a Valeo a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézménynek.

Az idei karácsonykor talán mindenki jobban érzi, hogy ezúttal jobban oda kell figyelni a költéseknél, visszább kell fogni az ajándékozást. Van, akinek ez nem új tapasztalat: sok rászoruló család csak álmodik a karácsonyi ajándékról, vagy külső segítségre szorul azok megvásárlásakor.

A Valeo eAutomotive Kft. a kezdetektől fogva segíti a rászorulókat, négy éve, dr. Kristófné dr. Szabó Etelka gyermekorvos felhívására pedig rendszeresen juttatnak el adományokat a családoknak a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézményen keresztül – mondta el Sebők Balázs ügyvezető igazgató. Idén ráadásul a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.-vel összefogva, egyesített erővel nemcsak a gyerekeket, de a családsegítőt is tudták támogatni a különböző technikai eszközökkel. Egy kicsit szerettünk volna ezzel köszönetet mondani a szolgálat tevékenységét és sok sikert kívánni a jövőhöz is – tette hozzá a cégvezető.

Philippe Aspro, a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, az adományokat részben a munkavállalók, részben a cég ajánlotta fel, hiszen fontosnak tartják, hogy mindenkinek örömteli lehessen a karácsonya, illetve a társadalmi felelősségvállalás kiemelt szerepet kap a cégeknél.

Bíróné Kántor Tünde, a Család és Gyermekjóléti Szolgálat szakmai vezető szerint évek óta példaértékű a veszprémiek társadalmi felelősségvállalása: idén is rengeteg intézmény, iskolák, óvodák, magánszemélyek keresték meg őket adományokkal, ők pedig már november óta azon dolgoznak, hogy azok célba érjenek és a lehető legjobb helyre kerüljenek.

Sebők Balázs ügyvezető igazgató (Valeo eAutomotive Kft.), Bíróné Kántor Tünde szakmai vezető (Család és Gyermekjóléti Szolgálat), Philippe Aspro ügyvezető igazgató (Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.), Lengyel Orsolya HR vezető, Ovádi Péter országgyűlési képviselőSebők Balázs ügyvezető igazgató (Valeo eAutomotive Kft.), Bíróné Kántor Tünde szakmai vezető (Család és Gyermekjóléti Szolgálat), Philippe Aspro ügyvezető igazgató (Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.), Lengyel Orsolya HR vezető, Ovádi Péter országgyűlési képviselő

A felhíváshoz csatlakozott Ovádi Péter országgyűlési képviselő és családja is, aki úgy fogalmazott, mindkét cég iránytűként szolgálhat a veszprémi, de az országos vállalkozások körében is. S Veszprém és térsége talán épp azért tud több lenni egy kicsit, mert a cégek nemcsak munkavállalóikról gondoskodnak, de arról is, hogy velük együtt segítsék a rászorulókat. A családsegítő szolgálatnál pedig biztosan mindig jó helye van az adományoknak: jelenleg is több mint ezer családdal dolgoznak együtt, akik egy-egy ilyen akción keresztül is érezhetik, szükség esetén van hova és kihez fordulni.

Bertalan Melinda
Kovács Bálint
további cikkek
Van jövője az Óváros Piacnak? Van jövője az Óváros Piacnak? Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika önkormányzati képviselője a kistermelők – és az EKF gazdátlan projektjének, az Óváros Piacnak – fontosságáról beszélt a hétfő reggeli sajtótájékoztatón. tegnap 13:59 Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte A kormánypártok szerdán és csütörtökön, Balatonalmádiban tartják a parlament tavaszi ülésszakát megelőző frakcióülésüket, amelyen döntenek az új államfőjelölt személyéről is - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. 2024. február 19. 17:05 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével választás 2024 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével Egyelőre zárt ajtók mögött, de már lehet, hogy formálódik egy baloldali együttműködés Veszprémben. Csütörtökön az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért Egyesület tagsága találkozott egy belvárosi vendéglátóhelyen az LMP-s Gerstmár Ferenccel és a párt országos társelnökével, Ungár Péterrel. Habár a találkozó zárt ajtók mögött zajlott, portálunk megpróbálta kideríteni, hogy mi történt valójában csütörtök este. Jelenleg több ellentmondás is van még a történetben, de az már körvonalazódik, hogy a baloldal zöldebbik fele igyekszik felsorakozni Adamecz mellett. 2024. február 19. 11:59 Ovádi Péter teljesítette a Sevilla-maratont Ovádi Péter Ovádi Péter teljesítette a Sevilla-maratont A térség országgyűlési képviselője, Ovádi Péter hatalmas egyéni csúccsal, 3:26:20-as időeredménnyel teljesítette a Sevilla-maratont vasárnap. 2024. február 19. 11:13

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.