Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hogyan fogadjunk a 2022-es világbajnokságra Magyarországon?

2022. november 24. 14:36

A 2022-es világbajnokság november 20-án kezdődik, mely Katarban kerül megrendezésre. Ez az első alkalom, hogy a nemzetközi szövetség télen rendezi a világbajnokságot, a döntés pedig a Katarban fennálló szélsőséges időjárás lett meghozva. Fontos azonban megemlíteni, hogy az idei világbajnokság az utolsó, amin 32 csapat méri össze tudását, hiszen 2026-ban plusz 16 ország csatlakozik a világbajnokság csapataihoz. A résztvevők között 13 európai ország van, valamint 5 afrikai, 5 ázsiai, 1 óceániai, illetve 4 Észak- és Közép Amerikai ország fog részt venni az eseményen.

Az egészen december 18-áig tartó világbajnokságra már jóval a nyitómeccs előtt lehet fogadni, többek között fogadhatsz például a végső győztesre, de fogadhatsz csapatonként, bizonyos játékosok gólszerzési eredményeire, de lesz lehetőséged élőben is fogadni. Természetesen a futball rajongók, és szerencsejátékosok mellett a fogadóirodák is javában készülnek a nagy eseményre, hiszen számos bukméker már megosztotta tippjeit a fogadásokkal, és az esélyesekkel kapcsolatban. A szakértők azt ajánlják, hogy egy kezdő fogadó mindenképp tartsa szem előtt a biztonságot, illetve magyar fogadóoldalt válasszon, például a 22bet magyar nyelvű oldal, emellett pedig magas színvonalú kínálattal rendelkezik, mely biztonságának köszönhetően mindenképp el lehet kerülni a félreértéseket.

Hogyan fogadjunk a 2022-es világbajnokságra?

Szerencsére az egyre modernebb technológiáknak köszönhetően már rengeteg statisztikával és tippel találkozhatunk arra vonatkozóan, hogy mi a titka a sikeres fogadásnak. Érdemes észben tartani, hogy a szerencsejátékok sikeressége csupán pár százalékban függ tudástól, és nagyban függ szerencsétől, hiszen a nevében is benne van, hogy “szerencse”játék. A fogadások azonban teljesen más szintet képviselnek, mivel egy-egy fogadás sikeressége függ a tudástól, az adott témakörhöz való hozzáértettségtől, valamint az előzetes felkészüléstől is.

Alábbi listánkban összegyűjtöttük, hogy mik a legfontosabb szempontok, amiket érdemes észben tartani egy fogadás során:

  • Megbízható, biztonságos platform
  • Minőségi fizetési módok
  • Bónusz és promóció kínálat
  • Széles választék a játékok, sport témakörök tekintetében
  • Élő közvetítés

Biztonság és megbízhatóság

Mindenekelőtt az a legfontosabb, hogy megbízható forrásból tájékozódjunk, valamint hiteles, és megbízható bukmékert válasszunk. Ahhoz, hogy megállapítsuk, hogy egy fogadó oldal megbízható-e, érdemes az interneten kutatómunkát végezni, például visszajelzéseket, tapasztalatokat olvasni az oldalról. Emellett érdemes tisztában lenni azzal, hogy a hiteles szolgáltatók akkor működhetnek, ha rendelkeznek a kötelező engedélyekkel, valamint maga  a cég be van jegyezve egy adott székhelyre, hivatalos szervek által. Ahhoz, hogy megbizonyosodjunk ezekről, az adott platformon minden információ megtalálható, általában a “Biztonság és Adatvédelem” menüpont alatt.

Érdemes megismerni a fogadó oldalakkal kapcsolatos szabályokat is, miszerint a bukmékereknek kötelező feltüntetni az adott engedélyeket, a cég székhelyét, a függőség veszélyét, valamint azt is, hogy 18 éven aluliak számára tilos a játékokon, fogadásokon való részvétel.

Fizetési módok

Egy minőségi platform tekintetében a fizetési módok széleskörű választéka elengedhetetlen szempont. A világbajnokság idején, mint minden évben, a szokásosnál több fogadást kötnek az emberek, hiszen a VB akkor még izgalmasabb, ha valamennyi összegben fogadunk is az eseményekre. Ennek fényében érdemes észben tartani, hogy lehet, hogy bizonyos fizetési tranzakciók a vártnál lassabb átfutási idővel rendelkeznek, valamint banktól függően a tranzakciós díjak is változhatnak.

Számos platform lehetőséget ad arra, hogy banki átutalással fizessük be a megtenni kívánt összeget, de van lehetőségünk e-pénztárcákon keresztül, vagy akár már kriptovalutával is befizetni az összeget. A minimális befizetési összegek függhetnek az adott bukmékertől, de a fizetési metódustól is. Mindenképp olyan fizetési módot válasszunk, ami számunkra a legkezelhetőbb, illetve pénztárcánkhoz megfelelően igazodik.

Bónuszok és élő közvetítések

A világbajnokság idejére a legtöbb bukméker rendkívül előnyös bónusz és promóció ajánlatokkal várja a fogadni vágyó felhasználóit. Ezeket a bónuszokat érdemes felhasználni, mert általában egy ilyen nagy esemény alkalmával a szokásosnál jobb ajánlatokkal lehet találkozni az oldalakon. Lehetőségünk van akár promóciós kódot is felhasználni, ám ajánlott csak és kizárólag az általunk választott bukmékeren tájékozódni ezen kódokkal kapcsolatban, hiszen számos más oldal is kínál kódokat, ám ezek általában hamisak.

A legtöbb fogadó oldal felkínálja az élő fogadások/élő közvetítések lehetőségét. Míg a tapasztaltabb, bátrabb fogadók élőben fogadnak, hiszen az nagyobb élményt nyújt, addig a kezdő fogadók számára inkább az előre alaposan megtervezett fogadáskötést ajánlják a szakértők, hiszen minél alaposabban felkészülünk egy fogadásra, annál nagyobb az esély a nyerésre.

Tájékozódás

Mint az élet minden területén, a tájékozódás egy fontos alappillére a sikeres fogadás megkötésnek. Ez a hivatalos források átböngészése mellett azt is jelenti, hogy érdemes áttekinteni az adott platformon található ajánlatokat, mielőtt megkötnénk a fogadást. Kiváló tanácsként szolgálhat például az, hogy általában a nehezebb tippekkel könnyebb nyerni, ám a kevesebb eséllyel rendelkező tippekkel nagyobb összegre tehetünk szert. A világbajnokság alkalmával találkozhatunk ritka, különleges témakörökkel, és becslésekkel is, vagyis olyan oddsokra is rá tudunk bukkanni, amikre máskor nem igen van lehetőségünk.

Mire fogadhatsz a világbajnokság idején?

Témakörök tekintetében rengeteg opcióval találkozhatunk a világbajnokságon. Fogadhatunk például arra, hogy az adott ország hány szögletet lő, de megtehetjük a téteket csapatkörönként, hogy mely csapat nyeri az adott kört, de akár játékosonként is, például hogy ki lesz a gólkirály. Mindemellett arra is van lehetőségünk, hogy megtippeljük a kirúgások számát, a gólszerzőket, hány lapot kapnak a csapatok, és még sok más különleges ajánlattal lehet majd találkozni, ilyen például ázsiai hendikep, a félidei eredmények, vagy az alatta/felette piacok is.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.