Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 10. Ármin
Veszprém
20°C
2024. május 10. Ármin
Veszprém
20°C

Központban a kollégium

2010. május 13. 0:20
A Hostel Hungary Kft. bemutatta Veszprém nyári programlehetőségeit a Központi Kollégiumban szerdán.

- A Balaton közelsége ugyanúgy előny, ahogy hátrány- mondta Alexa György, a Hostel Hungary Kft. munkatársa a szerdai sajtótájékoztatón. – Buszjáratot szándékozunk indítani a Balaton-partra és vissza, hiszen a Balaton elszívja az üdülni vágyókat Veszprémtől. Ezzel próbáljuk elősegíteni, hogy ez ne történjen meg nagymértékben.

A Hostel Hungary Kft. ugyanis a több éves bérleti szerződés keretében üzemelteti a nyári főszezonokban, július 1. és augusztus 30. között a veszprémi Pannon Egyetem Központi Kollégiumát is.

Péterné Rózsa Mária önkormányzati képviselő elmondta, hogy Veszprém gazdag történelmi, építészeti, kulturális, természeti értékekkel büszkélkedhet. Nívós rendezvények vannak Veszprémben, a lehetőségeket a lehető legjobban ki kell használni. Dr. Lőrincz Katalin a Veszprémi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft ügyvezetője kiemelte, Veszprém négy évszakos város, mindig vannak programjai.


Péterné Rózsa Mária

Miután szó esett programokról, hajózásról, az étkezés került a főszerepbe. Grélingerné Káposzta Jolán, a Bakony Gaszt Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy nem kimondottan turisztikailag fontos a munkájuk. Az egyetemi éttermek az alacsonyabb kategóriát képviselik, de nem minőségileg, hanem árban. Előnye viszont, hogy a cég nagy létszámú társaságok és táborok kiszolgálására is képes.

Gera Nándor a Hostel Hungary tulajdonosa kiemelte, hogy rendkívül jó kapcsolatot ápolnak a Pannon Egyetemmel. – Tele vagyunk tervekkel, de várjuk az ötleteket, építő kritikákat.

Az előadások után, a vendégeknek megtekinthették a Központi Kollégiumot közelebbről, majd a várost is megismerhették egy séta keretében.

Ódor Eszter

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.