Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Perez és Hazard együttműködésük befejezéséről beszélnek

2022. november 18. 10:57

A Real Madrid 31 éves középpályása, Eden Michael Hazard csalódást okozott a spanyol klub edzőjének és vezetőségének. Többé nem élvezi bizalmukat. Közös megegyezés alapján a szélső valószínűleg a téli átigazolási időszakban távozik az eminens klubtól. A https://gg.bet/hu/sports értesülései szerint az Aston Villa és a Newcastle már érdeklődik a Real Madrid támadóközéppályása iránt. Azonban az előrelátó Eden Hazard nem siet a klub kiválasztásával.

Érdemes megemlíteni, hogy a 2010-es években a belga válogatott kapitánya, Eden Michael Hazard a világ legjobb labdarúgóinak listáján volt. A spanyol klub támadóközéppályása a 2019-es nyári átigazolási időszakban került a csapatba, a Real Madriddal pedig 2024 nyaráig írták alá a szerződést. Ugyanakkor Eden Hazardnak nem sikerült megmutatnia tehetségét a Madridban. A 2022/2023-as szezonban a középpályás 6 mérkőzésen szerepelt és 229 percet töltött a pályán, ugyanakkor csupán egy gólt és egy gólpasszt jegyzett.

Nemrég a spanyol klub támadóközéppályása tudomást szerzett a klub vezetőségének vágyáról és terveiről, hogy a szerződés lejárta előtt elköszönjenek tőle. Egyértelművé tette, hogy nem akarja elhagyni a csapatot. Nemrég még a gyerekeket is beiratta a Real akadémiára.

Most a Real Madrid középpályásának játéka hagy kívánnivalót maga után. A spanyol klub vezetősége reméli, hogy Hazard magas szinten bizonyít majd a 2022-es világbajnokságon. Ebben a futballista és a Real főnökeinek tervei egybevágnak. Tudják, hogy a világbajnokságon nyújtott jó szereplés növeli annak esélyét, hogy más neves csapat is érdeklődjön a belga labdarúgó iránt.

Eden Hazard abban reménykedik, hogy kap egy jövedelmező pénzügyi ajánlatot és sikeresen játszhat nyugdíjazásáig. A Real Madrid vezetősége pedig, különös tekintettel Florentino Perezre, abban reménykedik, hogy sikerül legalább egy részét visszanyerni annak a pénznek, amelyet a középpályás 2019-es nem túl sikeres átigazolására költöttek. A spanyol klub főnökei egyébként 115 millió eurót adtak ki Hazardért. Elképzelhető, hogy a Madrid futballklub vezetősége beleegyezik a játékos kölcsönadásába, kötelező kivásárlással. Az angol Newcastle érdeklődhet egy ilyen lehetőség iránt, mert már most készek körülbelül 20 millió eurót adni Eden Hazardért. 

Nos, mindjárt itt a labdarúgó-világbajnokság és a téli átigazolási időszak is. Hamarosan meglátjuk, megvalósulnak-e a Real Madrid vezetőségének és középpályásának tervei ezekre az eseményekre. 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.