Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 19. Emília
Veszprém
20°C
2024. július 19. Emília
Veszprém
20°C

A VIP-életérzésre alapoz a Club Union

2022. október 26. 14:50 // Forrás: Ecoport
A VIP-termek atmoszférája mindig tartogat valami pluszt, valami olyan exkluzivitást, amitől bármelyik szórakozóhely különtermében eltöltött idő különleges élményszámba megy. Egy veszprémi vállalkozás viszont továbbgondolta ezt, és nem csupán egy VIP-termet kínál vendégeinek, hanem néhány órára, vagy akár egy egész estére bárki a szórakozóhely tulajdonosává válhat, annak minden exkluzivitásával.

Ahogy sok városban, úgy Veszprémben is van néhány olyan kultikus szórakozóhely, amely az évek, évtizedek alatt elválaszthatatlan részeivé váltak a városszövetnek. Amelyek igazodási pontként jelennek meg, ha a péntek, vagy szombat esti kikapcsolódásról van szó. Az egyetem felső kampuszán az egykori raktárépületből kialakított disco pontosan ilyen szerepet tölt be a bakonyi megyeszékhelyen. A sokáig DC néven működő szórakozóhely hosszú ideje az egyik célállomása a lazább kikapcsolódást választó közösségeknek, ráadásul nemcsak a hely tőszomszédságában élő egyetemistáknak, hanem akár a harmincon túli korosztálynak is.

Viszont, ahogy az igények változtak idővel, úgy a kultikus szórakozóhely is új irányt vett, sőt úttörőnek számító szolgáltatásával borzolta fel a veszprémi vendéglátásban rejlő lehetőségek állóvizét, immáron Club Union név alatt.

Mindez akkor kezdődött, amikor nemrég új tulajdonosa lett a helynek, aki kettős szemüvegen keresztül tekintett a szórakozóhely adta lehetőségekre. Egyrészről ott állt a régi raktárépület nagyterme, ami már hosszú ideje adott otthont változatos stílusú zenei buliknak, lényegében a klasszikus disco stílusjegyeit hordozza magában, igaz az évek alatt némileg leamortizálódott környezetben, amit egy ráncfelvarrással hamar sikerült megoldani. Az épület hátsó, kisebb terme viszont sok minden volt már az évek alatt. Kávézó, tematikus bulik helyszíne, vagy egyszerűen raktár funkcióját is ellátta. Az igazi vendéglátói innováció itt zajlott le, és nem csupán abban az értelemben, hogy egy minőségi, az elegancia és a bohém stílusjegyeket harmonikusan ötvöző berendezést és dekorációt kapott a hely. Az igazi újítás abban a szolgáltatásban rejlik, amit a Club Union kínál ezen a helyen.

György László, a hely üzletvezetőjével egy kanapén ülve beszélgettünk ezekről, de nem nyitvatartási időben, hiszen ilyen konkrét időintervallum nem releváns a hely szempontjából. Hogy miért lehetséges és miért működhet így is sikeresen egy vendéglátóhely, arról az üzletvezető rántja le a leplet nagyon hamar, amikor bemutatja a saját üzleti stratégiájukat. Eszerint a Club Union különterme csak akkor nyit ki, amikor egy társaság kibérli azt, akkor viszont kizárólag az övék a hely, annak minden kínálatával, szolgáltatásával. Tehát bárkinek lehet egy saját szórakozóhelye, ahol a pultnál nincsen sorban állás, a DJ olyan zenét játszik, amit kedvel a társaság, az ajtónál pedig a biztonsági őr csak arra figyel, hogy a meghívottakon kívül senki ne léphessen be az exkluzív party-ra.

A vállalkozás ugyan még nem rendelkezik évtizedes múlttal, a vendégkör mégis hamar megtalálta magának a Club Uniont. Szerveztek már ide születésnapi összejövetelt, osztálytalálkozót, tejfakasztót, veszprémi sportklub itt tartotta meg idény végi állófogadását, volt, hogy a Bajnokok Ligája döntőjére vette ki egy baráti társaság, hogy a síkképernyős televízión itt szurkolják végig a mérkőzést, de hogy még tovább menjünk, a Club Union felkészült arra is, hogy komolyabb céges meetingeket tartsanak meg náluk, ilyenkor külön catering-szolgáltatást is tudnak biztosítani.

A lehetőségek tehát adottak, ahogy pedig László is felvázolta, egy lazább hangulatú baráti összejöveteltől egészen a vezérigazgatói szintig, eltérő igényeket is ki tudnak szolgálni a VIP-érzetre alapozó Club Unionban.

Ha pedig bárki azt gondolná, hogy ez egy nyugati trend, amelynek a hullámát éppen meglovagolja a Club Union, az üzletvezető évtizedes veszprémi vendéglátói tapasztalatára alapozva oszlatja el ezt a képzetet. Hiszen, ahogy László is meséli, régóta megfigyelhető a veszprémi vendégkörben is, hogy egyre több harmincon, vagy akár negyvenen felüli keresi a lehetőségeket, hogy megérdemelt szabadidejét egy, az igényeit tökéletesen kiszolgáló szórakozóhelyen töltse el barátaival és ne korlátozzák be a hely adottságai a lehetőségeket. Tehát, ha beszélgetni szeretnének, meglegyen az ehhez szükséges privát szféra, ha táncolni szeretne, a DJ ehhez illő zenékről gondoskodjon, ha pedig szeretné megszűrni az őt körülvevő társaság összetételét, arra is legyen egy opciója.

A cikk az Ecoport magazin 2022/3. számában jelent meg
Fotók: Club Union

Hajas Bálint
további cikkek
A Continental veszprémi és budapesti telephelyét is díjazták az idei Év Gyára Projektversenyen A Continental veszprémi és budapesti telephelyét is díjazták az idei Év Gyára Projektversenyen A Continental technológiai vállalat veszprémi gyára idén két kategóriában jutott a döntőbe, valamint elnyerte „Az év gyártási/termelési projektje” kategória díját is, míg a cég budapesti telephelye az elmúlt évtizedben nyújtott teljesítményéért jubileumi oklevélben részesült – közölte közleményében a vállalat. 2024. május 31. 13:00 Nem lehet megúszni a béremelést – az új kihívások sok vállalkozásnak okoznak majd fejtörést gazdaság Nem lehet megúszni a béremelést – az új kihívások sok vállalkozásnak okoznak majd fejtörést Mit várhatnak a jövőtől a vállalkozások? Ebben a témában szervezett rendezvényt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Veszprémben kedden. 2024. május 29. 11:35 Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint - mondta a nemzetgazdasági miniszter a tárca szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. 2024. május 15. 10:30 Tudatos döntések és véletlenek összjátéka – a veszprémi Balluff-történet Balluff Tudatos döntések és véletlenek összjátéka – a veszprémi Balluff-történet Harmincöt évvel ezelőtt egy német cég hozott egy döntést: a vasfüggöny leomlása után Magyarországon, azon belül is Veszprémben létesít telephelyet és megalapít egy céget. Ma ez a cég a város egyik legnagyobb foglalkoztatója. Túlélte a gazdasági válságokat, a világjárványt, miközben együtt fejlődött a Veszprémmel. Wimmer Zoltán ott volt azok közt, akikkel elindult a vállalat, ma pedig már fejlesztési vezetőként felügyeli a munkát. Bemutatjuk az ő és az idén jubileumát ünneplő veszprémi Balluff-Elektronika Kft. történetét. 2024. május 13. 22:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.