Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C

Lakossági felhívás! a „Lakossági barnakőszén felmérés – 2022.” adatgyűjtés érdekében

2022. szeptember 23. 12:44

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Belügyminisztérium adatgyűjtést indított arra vonatkozóan, mely háztartások tudnának használni, vagy már használnak a fűtéshez barnakőszenet.

A felmérés indoka, hogy a Belügyminisztérium megállapítsa, országosan mekkora igény lenne erre a tüzelőanyagra a 2022/2023-as fűtési szezonra. 

Kérjük, amennyiben barnaszénnel fűt, vagy esetleg azzal fűtene a következő hónapokban, úgy azt írásban jelezze az ugyfelszolgalat@gov.veszprem.hu email címen a következő adatok megadásával: név, lakcím, elérhetőség (telefonszám, email cím), illetve az egy fűtési szezonra használt barnakőszén mennyiség mázsában kifejezve.

Az adatszolgáltatási adatlapot a www.veszprem.hu oldalról tudja letölteni, vagy személyesen átvehető a Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Ügyfélszolgálati Irodájában. 

Lakossági igénybejelentés feltételei:
háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése f) pontja alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő,
egy háztartással összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás,
egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszén igény legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet.
Ezúton hívjuk fel a figyelmet, hogy a felmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent automatikus támogatást!

Kérjük, a kért adatokat legkésőbb szeptember 29-ig 16.00 óráig juttassa el Polgármesteri Hivatalba!

Köszönettel: Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2022. szeptember 23.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.