Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

Az eső sem moshatta el a sportágválasztót

2022. szeptember 20. 12:07
A borongós időjárás ellenére is nagy sikert aratott a Veszprémi Sportágválasztó, amelyet hétvégén az Erdész utcai sportkomplexumban rendeztek.

Az immár hagyománnyá érő eseményt Halmay Gábor önkormányzati képviselő nyitotta meg. A politikus elmondta, Veszprém az elmúlt években nagybetűs sportvárossá nőtte ki magát, hiszen számtalan sportágban egyéni és csapatszinten is remek eredményeket értek el a helyiek.

Halmay a szervező Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesületét (VMTTE) is méltatta, hiszen a sportágválasztó megrendezésével a fiataloknak lehetősége nyílik több sportágba is belekóstolni.

Igaz, az időjárás szombaton nem fogadta kegyeibe a rendezvényt, de a szemerkélő eső ellenére is sokan kilátogattak az Erdész utcába. A résztvevő fiatalok a futsal mellett bepillantást nyerhettek a röplabda és a kosárlabda világába is, nem feledve, hogy különböző küzdősport-bemutatókat is tartottak az egyesületek.

A vállalkozó szellemű gyermekek a falmászást is kipróbálhatták, de a kézilabda szerelmesei sem távoztak csalódottan. A szervezők egészségügyi tanácsokkal is ellátták a fiatalokat. Az esemény végén a veszprémi Decathlon felajánlásából rengeteg ajándék gazdára talált: értékes sportszerek mellett a fődíj egy professzionális roller volt.

A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesületének (VMTTE) elnöke, Kavalecz Gábor a rendezvény zárásaként reményét fejezte ki, hogy jövőre hasonlóan sikeres lesz majd a sportágválasztó.

Galéria
Veszprémi Sportágválasztó 2022
vehir.hu
Szalai Csaba

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.