Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 2. Lujza
Veszprém
8°C
2024. március 2. Lujza
Veszprém
8°C

Megújult a Módszertani Bölcsőde udvara

2022. szeptember 5. 15:00
A százhúsz férőhelyes bölcsőde megújult környezetben folytatja a kisgyermekek gondozását-nevelését.

Bázsa Botond önkormányzati képviselő hétfőn reggel számolt be a felújítás részleteiről. Hangsúlyozta a gyermekintézmények fontosságát, hiszen a jövő nemzedéke cseperedik azokban. Örömmel ismertette, hogy a tavalyi, első ütemben már megújult a bölcsőde épülete, valamint az intézmény energetikai korszerűsítése is megtörtént.

A második ütem, ami idén fejeződött be, magában foglalja a bölcsőde teljes udvarának megújítását. A balesetveszélyes, kiszáradt fákat kivágták, és kétszer annyi fával pótolták azokat. A nagy melegekre való tekintettel öt darab párakaput is elhelyeztek, valamint egy kismotoros pálya is felépült.

Tizenhat játszóeszközt újítottak fel, és tizennégyet hoztak újonnan. Ütéscsillapító gumi védi a gyermekeket, és az udvarrészeket elválasztó kerítést is megújították. Bázsa Botond köszönetet mondott a VEMÉVSZER kivitelező cégnek, valamint a dolgozóknak a türelemért, és nem utolsó sorban a szülőknek.

Szabó Eszter
Domján Attila
további cikkek
A GTA-ban érezte magát a sofőr közélet A GTA-ban érezte magát a sofőr A valószínűleg ittas állapotú férfi a lépcsőn át szeretett volna távozni autójával, ám az érdekes manőver nem sikerült. ma 9:13 Kollégánk is kiváltotta az új Veszprém kártyát Kollégánk is kiváltotta az új Veszprém kártyát Egy veszprémi lakcímkártya és néhány perc ügyintézés után kollégánk már a kezében is tartotta új Veszprém kártyáját, amivel számos kedvezményre lesz jogosult a kultúra, sport és közlekedés terén. ma 14:27 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt választás 2024 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt Az önkormányzati közgyűlésben éppen feloszlott az egyik ellenzéki frakció, miközben egy másik összeállt. A városháza falain kívül pedig még nagyobb az átrendeződés a megosztott baloldalon. A kérdés már csak az, hogy a régi, vagy az újszerű formáció bír nagyobb erővel? Száz nappal a választás előtt jobb- és baloldalon is felsorakoztak a csapatok, egyetértés pedig úgy tűnik, hogy csak egy dologban van. tegnap 13:30 Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között közlekedés Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között Befejeződött a Nemesvámost és Veszprémfajszot összekötő 1,35 km-es útszakasz teljes felújítása, így az utazási élmény mellett a biztonság szempontjából is sokat javult a helyzet. Sőt, Nemesvámoson már egy fix traffipax is figyeli az autósokat. tegnap 9:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.