Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ezeken az utakon zajlanak jelenleg is, valamint indulnak hamarosan fejlesztések Veszprémben

2022. augusztus 30. 12:26 // Forrás: VMJV Önkormányzata
Újabb állomásához érkezett a Modern Városok Program útfejlesztési programja. A következő időszakban a harmadik, negyedik és ötödik ütemben számos út, útszakasz újulhat meg Veszprémben, tette közzé az önkormányzat.

Folyamatban van a Horgos utca rekonstrukciója, ahol az út szűkössége miatt teljes útzár van érvényben. Az érintett szakaszon végig megújulnak a járdák és az úttest burkolata is.

A Völgyhíd-téren az aszfaltozás már elkészült, a járdaépítés miatt, várhatóan szeptember végéig, forgalomkorlátozásra kell itt számítani.

A Jutasi úton az útburkolat cseréjével várhatóan szeptember végére végeznek a szakemberek. Addig is félpályás útlezárás, útszűkület előfordulhat.

Kádártán a Győri utcában előbb az ivóvízhálózat rekonstrukcióját végzik el, majd az útszakasz teljesen megújul. Ha itt végeztek a szakemberek, ezt követően szeptember 12-én a Vasút és a gyulafirátóti Posta utcán is megindulnak a munkálatok.

Szeptember 5-én a Brusznyai utcába is kivonulnak a munkagépek, itt a csapadékvíz-hálózatot teszik korszerűvé, majd az útburkolatot is. A Jókai utcában az ivóvízhálózat szorul megújításra, ezért azt is részlegesen lezárják. Ugyancsak útmunkálatok nehezítik majd a közlekedést a Cholnoky, a Zrínyi, valamint szeptember közepétől az Iskola, az Almádi, a Martinovics, és a Cserepes utcában. Később a Budapest és a Kádártai úton, a Tulipán, a Kígyó és a Kálistó utcákban folytatódnak az útépítések. A munkálatok alatt a felsorolt utcákban, utakon teljes, vagy részleges útzár lesz érvényben.

A Modern Városok Program harmadik ütemében 647, a negyedikben 884, az ötödikben 451 millió forintból újulnak meg az utak.

A kivitelező a közlekedők, az ott élők türelmét kéri és hálás a megértésért.

vehir.hu
további cikkek
Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. ma 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. ma 14:04 Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. tegnap 15:06 Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Sikeres projektet zárt a Balaton Bútor kft.: európai uniós támogatással fejlesztették eszközparkjukat és a munkavállalók tudását is. tegnap 10:19

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.