Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Ring-Autó Kft. raktárkészletén a legújabb Volkswagenek sorakoznak

2022. augusztus 25. 12:51
Az autópiacon világszinten megfigyelhető trend, hogy a gyártási, beszerzési és szállítási láncolatok akadozása miatt az új modellekre akár 4-5, más esetben 8-10 hónapot is várni kell, mire a futószalagról megérkeznek a kereskedésekbe leendő tulajdonosukhoz. A veszprémi Ring-Autó Kft. viszont megfordította ezeket a negatív folyamatokat, szalonjában most is sorakoznak a legújabb, azonnal elvihető Volkswagen modellek. Abban, hogy miért olyan népszerű ez a típus, valamint miből válogathatnak a vevők Vecsei Péter értékesítési vezető segített eligazodni.

Akár nyolc különböző Volkswagen modell közül is lehet választani a Ring Autó nemrég meghirdetett azonnal elvihető raktárkészlet akciójában, ami az autópiac jelenlegi helyzetét tekintve egyáltalán nem számít megszokottnak. Sőt, szembemegy azokkal a tapasztalatokkal, amelyek néhány más kereskedésben megfigyelhetőek, miszerint nem egy alkalommal akár fél évnél is többet kell várni, hogy megérkezzen az új autó a gyárból.

Ezzel szemben a Ring-Autó Kft. szalonjában most is ott sorakoznak azok a Volkswagen modellek, amelyek között megtalálhatók SUV-ok, klasszikus sedan típusok, de még kabriók is. Lényegében nem számít, hogy melyik modellnek szavaz bizalmat az ember, ezek az autók mind azonnal elvihetők, ráadásul felszereltségüket tekintve is a legmodernebb vezetéstechnikai funkciókat tartalmazzák.

Vecsei Péter éppen egy Volkswagen T-Roc Cabriolet mellett állva beszélt arról, hogy az év eleji prognózist meghazudtolva, miszerint csak hosszú, akár félévet meghaladó szállítási idővel tudnak új modelleket rendelni, a Ring-Autó Kft-nél jelenleg is több, azonnal elvihető autót tudnak kínálni vásárlóiknak a raktárkészletükből.

Ráadásul ezek az azonnal elvihető Volkswagen típusok már az alapfelszereltségükben tartalmazzák a piacon elérhető legmodernebb vezetést támogató funkciókat, úgy, mint a városi vészfék funkció, távolságtartó tempomat, vagy a sávtartó rendszer. De ugyanígy szinte minden autóban már a szériafelszereltség része a LED-es fényszóró is. Ha pedig a Ring-Autó Kft. ügyfele további extrákat szeretne leendő autójába, a gyártási kapacitástól függően akár néhány hónap alatt megérkezhet Veszprémbe a megrendelt modell, mondta el Vecsei Péter.

Visszatérve a raktárkészlet azonnal elvihető autóira, a Volkswagen kínálatából elérhető a Tiguan, Arteon, Passat, Golf, T-Cross, Taigo, valamint a T-Roc különböző típusai, ráadásul utóbbiból a SUV-ok közt egyedüliként cabrió modell is választható Veszprémben a Ring-Autó Kft-nél.

Készletről elérhető Volkswagen modelljeink — Ring Autó Kft. (ringautokft.hu) 

vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.