Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

9 ok, amiért érdemes kipróbálnod az online pókert

2020. július 27. 15:44

Vannak barátaid, akikkel pókerezhetsz, és elég pénzed is ahhoz, hogy a helyi kaszinóban játssz? A hagyományos kaszinók helyett vajon érdemes lenne kipróbálnod az online pókert? A válasz természetesen egy határozott igen, mert az online póker egy teljesen más élmény!

Ha még nem győztünk meg, íme kilenc ok, amiért mégis érdemes kipróbálnod. Ha nem tetszik, bármikor abbahagyhatod. Ám abban az esetben, ha mégis bejön, látogass el a GGPoker oldalára, amely az egyik legjobb online pókeroldal a világon!

A játékosok nem látják egymást

A fizikai pókerben láthatod az ellenfeleid arcát és testbeszédét, ami tippeket adhat a lapjaikról, illetve pókerkezükről. Amikor online pókerezel, csak az avatárjaikat és a felhasználóneveiket láthatod.

Ha az a típus vagy, aki jó a többi játékos nonverbális jeleinek dekódolásában, ez hátrányt jelent számodra, mivel nem fogod blöffölésen kapni őket. Másrészről viszont az előnyödre is válhat, mivel az ellenfeleid sem lesznek képesek ugyanezt megtenni veled. Ez mindenképpen jó dolog, ha árulkodó jeleidet bárki akár egy kilométer távolságból is megfejti.

Egyszerre több asztalon is játszhatsz

A fizikai pókerben általában egy asztalra korlátozódsz, ahol 9 vagy 10 másik játékossal játszol együtt. Ez azt jelenti, hogy óránként legfeljebb 60 játszmát játszhatsz. Az online pókerben több asztalt is megnyithatsz, és több játékot is játszhatsz egyszerre.

Vannak, akik ezt hátránynak tekintik, mert zavaróvá válhat a különböző pókerkezek nyomon követése. Ha azonban az a típus vagy, aki egyszerre több dologra is képes koncentrálni, ez nagyszerű módja annak, hogy növeld a bevételeidet.

Más a tempó

Az online pókerjátékokban a lapok sokkal gyorsabban kerülnek leosztásra, mint a fizikai pókerben. Ennek az az oka, hogy nincs szükség a kártyák kézi keverésére és osztására - mindezt számítógéppel végzik. Egyes játékosok számára ez előnyt jelenthet, mivel óránként több játszmát is játszhatnak. Mások számára ez hátrányos lehet, mivel úgy érezhetik, hogy elsietik a játékot, ami természetesen hibákhoz vezet.

Egy másik ok, amiért az online póker sokkal gyorsabb tempójú, az az, hogy mindenki egyszerre hozza meg a döntéseit. Ez lehet jó vagy rossz, attól függően, hogyan nézzük. Egyrészt rövid idő alatt sok pénzt nyerhetünk vagy veszíthetünk el. Másrészt viszont, ha nyerő szériában vagyunk, rövid idő alatt rengeteg pénz ütheti a markunkat.

Ha gondjaid vannak a tempóval, akkor gyakorold az ingyenes online pókert, amíg igazán rá nem érzel a játékra!

Nem látod a zsetonokat

Az online pókerben csak az ellenfelek avatárjait és tétjeit láthatod. Ez ismét lehet előnyös vagy hátrányos, attól függően, hogy hogyan állsz hozzá. Egyrészt nem látod, hogy mennyi pénze van az ellenfeleidnek, így nem fogod tudni, hogy blöffölnek-e vagy sem. Másrészt az ellenfeleid sem látják, hogy neked mennyi pénzed van, így ők sem fogják tudni, hogy blöffölsz-e vagy sem.

Játszhatsz akár pizsamában is

Ez valószínűleg az online póker egyik legnagyobb előnye. Játszhatsz a pizsamádban, egy szál fehérneműben, vagy akár meztelenül is! (Bár az utóbbit nem javasoljuk, mivel ez elég zavaró lehet...)

Nem kell borravalót adnod

A fizikai pókerben kötelező borravalót adni az osztónak, ha nyersz. Az online pókerben erre nincs szükség, mivel az osztók virtuálisak és nem valódi emberek.

Ez hatalmas előny, mivel ez azt jelenti, hogy megtarthatod az összes nyereményed, ahelyett, hogy annak egy részétől meg kellene válnod.

Lehet, hogy jobb bónuszokat és promóciókat találsz

Mivel az online póker egy rendkívül versenyképes piac, egyes oldalak jobb bónuszokat és promóciós csomagokat kínálnak, mint mások. Előfordulhat például, hogy találsz olyan webhelyet, amely 100%-os kiegészítő bónuszt kínál az első befizetéskor, ami azt jelenti, hogy ha befizetsz mondjuk 100 dollárt, akkor további 100 dollárt kapsz, amivel játszhatsz.

Olyan oldalakat is találhatsz, amelyek VIP programokat és pénzvisszafizetési ajánlatokat kínálnak. Ezek mind olyan dolgok, amelyeket figyelembe kell venned, amikor online pókeroldalt választasz.

Kényelmesebb

Ez valószínűleg az online póker legnagyobb előnye – sokkal kényelmesebb. Ki sem kell lépned a házadból, nem kell bébiszittert keresned, vagy szabadságot kivenned. Játszhatsz, amikor csak akarsz, addig, ameddig csak akarsz.

Ez egy nagyszerű módja annak is, hogy új emberekkel találkozzunk a világ minden tájáról. A fizikai póker azokra az emberekre korlátozódik, akik az adott időben épp ugyanabban a kaszinóban vannak, mint mi. Az online pókerben bárhol, bárkivel játszhatunk a világon.

Játszhatsz alacsonyabb tétekkel

A fizikai pókerben a minimális nevezési díj általában 20-tól 100 dollárig terjed. Ez néhány embernek bizony meghaladja a költségvetését. Az online pókerben általában 0,01–0,10 dolláros nevezési díjú játékokat találsz. Ez egy nagyszerű módja annak, ha bele akarsz vágni, bár még nem ismered olyan jól a játékot, vagy ha nem akarsz túl sok pénzt kockáztatni. Ha pedig a gyakorlás a lényeg, akkor az interneten ingyen pókerezhetsz!

Próbáld ki ma az online pókert!

Remélhetőleg mindezen jó érvek segítségével sikerült meggyőznünk az online pókerrel kapcsolatban. Szóval, mire vársz még? Menj fel az internetre, vágj bele, és kezdj el nyerni! A következő dolog, amire legközelebb ráeszmélsz majd, hogy profi online pókerjátékos lettél!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.