Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Júliusban is jótékonykodott a veszprémi Plazma Center

2022. július 20. 12:47
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatát és az Önkéntes Tűzoltó Egyesületet támogatta júliusban a veszprémi Plazma Center. Az adományokat a balatonfüredi Yacht Klub kikötőben adták át pénteken.

A Plazma Center vezetője Fehérné Nikházy Zsuzsanna elmondta:"A plazmából készülő gyógyszerek életet mentenek éppen úgy, mint a mentőmellények használata a vízisportok során. Örömünkre szolgál, hogy támogatóként mellé állhatunk ennek a nemes kezdeményezésnek, aminek szlogenje nagyon kifejező: "egy életem, egy mellényem". Adományunkkal segítő kezet szeretnénk nyújtani az egyesületnek abban, hogy mentőmellények minél több helyen és minél nagyobb számban legyenek elérhetőek a Balaton körül."

Bagyó Sándor, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnöke ezekkel a szavakkal köszönte meg a felajánlást: “Minden adománynak nagyon örülünk! A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata egy civil szervezet, adományokból és saját bevételeinkből tartjuk fenn magunkat. Annak különösen örülünk, ha a Balaton Régióból érkezik felajánlás, és környékbeli cégek, magánemberek csatlakoznak a mentőmellény kampányunkhoz, a mentőhajóink fenntartásához vagy a szemléletformáláshoz. Jó érzéssel tölt el bennünket az, hogy másoknak is fontos, hogy mindenki biztonságban legyen a Balatonon és más élő vizeinkben. Köszönjük szépen az adományt.”

A veszprémi Plazma Center továbbra is várja a plazmaadókat, akik ilyen módon szívesen segítenének másokon. Hemofíliában szenvedő betegek, szervátültetettek, égési sérültek számára van szükség napi szinten vérplazma készítményekre, így mindig kell a segítség, hívják fel a figyelmet.

Várják a jelentkezőket akár a www.plazmacenter.hu/idopontfoglalas oldalon, a 06 70 274 3313 -as telefonszámon, vagy pedig személyesen a Jutasi út 23 alatt, hétköznapokon 8:00 és 17:30 között.

vehir.hu
további cikkek
Csutival ünnepelte a veszprémi Plazma Center negyedik születésnapját Plazma Center Csutival ünnepelte a veszprémi Plazma Center negyedik születésnapját A veszprémi Plazma Center 4. születésnapja különleges hangulatban telt. Az ünnep tematikája a repülés volt, így ehhez illő módon stewardessekkel és pilótákkal találkozhatott az, aki ezen a napon ellátogatott a Jutasi úti centrumba. Az ötletet az adta, hogy egy évben a rendszeres plazmaadók akár 747 000 Ft-ot is szerezhetnek plazmaadással, ez pedig egybe cseng a híres Boeing 747-es típusú repülőgép elnevezésével. A hangulatot fokozta, hogy a születésnapot személyesen az ismert celeb, Csuti is itt volt Veszprémben, akivel személyesen találkozhattak a plazmaadók. A napi fődíj egy 100 000 Ft-os repülőút utalvány volt, amit mostanra már át is vett a szerencsés nyertes. 2024. március 11. 10:21 Ötven éves jubileumi koncertre hív az EDDA Művek Ötven éves jubileumi koncertre hív az EDDA Művek 2024-ben ötven éve lesz annak, hogy az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek megalakult és a rockzene szolgálatába állt. A Pataky Attila vezette legendás együttes e jeles alkalomból egy felejthetetlen és óriási bulira hív mindenkit 2024. május 11-én a Veszprém Arénába. 2024. január 12. 12:44 Cipősdoboz gyűjtés a Veszprémi Plazma Centerben december 18-ig! Cipősdoboz gyűjtés a Veszprémi Plazma Centerben december 18-ig! Idén is csatlakozott a veszprémi Plazma Center a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz adomány kampányához. 2023. december 14. 16:03 Tippek szőnyeg vásárlásához Tippek szőnyeg vásárlásához 2023. november 29. 9:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.