Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

BeVENultak!

2010. április 27. 21:08
A diákrektor-jelöltek és korteseik elfoglalták kedden a várost, megbénítva ezzel a forgalmat a belvárosban.

 

Annak ellenére, hogy nem volt tanítási szünet, több százan várták a csapatokat, és műsoraikat az Óváros téren. Miután megérkezett a várva várt Diákrektori Hivatal limuzinja, elkezdődött a csapatok bemutatkozása.


A Diákrektori Hivatal limuzinja

Vissza a középkorba

RoVen Hood és kortesei egy vártoronyban érkeztek, majd miután megküzdöttek az ellenséggel, bemutatták a csapatot. Ha ő lenne a diákrektor, mondta RoVen Hood, az összes dombot ledózeroltatná, a könnyebb közlekedés érdekében, hiszen – ahogy sokan – ő sem szeret felfele gyalogolni. Ezen kívül, hogy a párkeresés hatékonyságát elősegítse, mindenkinek tolvajkulcsot osztogatna.


A RoVen Hood és kortesei

Sok cserediák kis helyen

Poly, azaz Lukee, az amerikai, ám szíve mélyén magyar fiatalember, a VENrasmus jelöltje egy kis repülőgéppel érkezett csapatával, bár az nem derült ki, hogy hogyan fértek el mindannyian benne. Elmondása szerint, sok cserediák, kis helyen is elfér. Azt ígéri, hogy megválasztása esetén cserediákok lesznek mindenhol Veszprémben. A külföldi cserediák hölgyeknek ingyen lenne az oktatás, és a mellműtétek költségeit is szívesen állnák. Létrehoznák az Auditórium Maxitorium Maxitoriumot, ahol angol, német, spanyol órákat tartanának, hogy minden férfi tudjon beszélni a külföldi cserediáklányokkal.


A VENrasmus

Ingyenes alkoholfogyasztás?

Puhi a VENdőrség jelöltje, miután majdnem mindenkit letartóztatott, bemutatta csapatát. Persze azt nem árulta el, hogy kik a beépített ügynökök, csak annyit, hogy vannak. Szeretné bevezetni az ingyenes közterületen való alkoholfogyasztást és vizelést, a lányoknak is. Alkohollal való közlekedésnél, egy sebességhatárt állapítanának meg, ami 5km/h lenne, mert ennek túllépése komoly veszélyekkel jár, ugyanis kilötyöghet.


A VENdőrség

Megelőzik a bajt

Az ÉletVENtők fergeteges táncos-zenés műsora után dr. Topek a csapat diákrektorjelöltje elárulta, hogy ők inkább megelőzik a bajt, gyógyítani nem tudnak, de azt meg tudják mondani, hogy mit tegyél, hogy ne törd össze magad.


Az ÉletVENtők

Fő a biztonság

Az AngyalbőrVEN csapata a honvédség fúvózenekarával az élen érkezett. Jean Claude VEN Damme Tizedes – azaz GerrY ígéretet tett arra, hogy megválasztása esetén az I. épületet elfektetik, és leszállópályává alakítják át, mégpedig azért, hogy az italszállító gépek könnyen landolhassanak az egyetem közelében. Non-stop katonai őrizetet rendelnek el a VEN teljes ideje alatt. Ha valakit azon kapnak, hogy magázódik vagy ásványvizet iszik, illetve egyéb olyan dolgot tesz, ami nem illik a VEN-hez, azt fogdára ítélik.


Az AngyalbőrVEN

Ezt követően dr. Rédey Ákos rektor, alias Ákos, köszöntötte az egyetemistákat, és VENezni vágyókat, majd Debreczenyi János polgármester kívánt jó bulizást, és kifejezte tetszését, hogy ez a rendezvény itt van Veszprémben. Dr. Pálmann László rendőr alezredes köszöntőjében visszaemlékezet azokra az időkre, amikor ő is részt vett a VEN-en. Ezután az egyetem polgárai elindultak a felső kampuszra, a rendezvény helyszínére, ahol kortes műsorokkal folytatódott a buli.


Dr. Rédey Ákos, Debreczenyi János és Dr. Pálmann László

 

Galéria
BeVENultak!
Ódor Eszter
további cikkek
'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21 Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Csütörtök este az Agóra színháztermében ünnepelték a Báthory István Általános Iskola negyvenötödik születésnapját, ahol az intézmény korábbi igazgatói, tanárai, diákjai is részt vettek. 2024. március 22. 14:01 75 éves jubileumát ünnepli az Ipari 75 éves jubileumát ünnepli az Ipari Fennállásának 75. évfordulóját ünnepli az Ipari Technikum, a sokszínű jubileumi rendezvényekre a szerdai gálaműsorral tették fel a koronát. 2024. március 21. 14:28 Felnőttképzésen vehettek részt a Vöröskő Kft. munkavállalói Felnőttképzésen vehettek részt a Vöröskő Kft. munkavállalói Az Euronics üzleteket működtető Vöröskő Kft. elsőként élt azzal az új szakképzési törvény által nyújtott lehetőséggel, amely során a munkavállalóik kereskedelmi értékesítő képzésben, valamint vállalkozási- és ügyviteli ügyintéző képzésben vehették át bizonyítványukat most szerda délután.     2024. március 20. 21:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.