Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
26°C
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
26°C

Saját ruhamárkát hívott életre a veszprémi kézis, Ligetvári Patrik

2022. június 28. 11:50 // Forrás: Ecoport
A Telekom Veszprém válogatott balátlövője olyan ruhamárkát szeretett volna, amely az extra magas embereknek is jól áll. Ligetvári Patrikot a menyasszonyával létrehozott This Side-ról kérdeztük.

Milyen igény hívta életre a This Side megalapítását?

Régóta álmodoztam egy saját ruhamárkáról, amely tükrözi a stílusom és a darabjai minőségi, kényelmes viseletet biztosítanak. Az időzítés volt a kérdés, korábban sosem találtuk a megfelelő pillanatot erre, de mivel két éve visszaigazoltam Veszprémbe, úgy éreztük, ennél ideálisabb időszak nem lesz a thisSide elindítására, ezért belevágtunk.
A magasságomból fakadóan mindig nagy fejtörést okozott, hogy olyan, méretben passzoló ruhát találjak magamnak, amely jól is áll és én is jól érzem magam benne. A legtöbb ruha mindig rövidnek bizonyult rám. A thisSide megalapításakor ezt a problémát szerettük volna kiküszöbölni és megkönnyíteni a hasonló adottságokkal bírók ruhavásárlását. Ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy a termékeinkkel mindenkire gondoltunk, legyen magasabb vagy alacsonyabb, bízunk benne, hogy itt megtalálja a neki megfelelő komfortos, trendkövető darabokat.

Mi a profilja a márkának? Kiknek szól? Milyen stílust képvisel?

A thisSide darabjainál alapvető szempont a kényelem, minden ruhadarabot úgy tervezünk, hogy az a maximális kényelmet szolgálja. Éppen ezért, ha egyetlen célcsoportot kellene választani, akkor azt mondanám, a thisSide azoknak szól, akik ezt a minőségi kényelmet keresik a ruhadarabok esetében is. Legyen szó oversize vagy longline darabokról, a minőség és a kényelem terén nem kötünk kompromisszumot, ebből a kettőből nem engedünk a ruhadarabok tervezése, kivitelezése során. Az első kollekciónk a sportosabb vonalat képviseli, de a jövőben sportosan elegáns darabokkal is jelentkezünk majd.

Magyar márkáról van szó. Mit jelent ez pontosan? Ki tervezi a ruhadarabokat?

Fontos szempont volt számunkra az is, hogy a tervezés és kivitelezés is Magyarországon történjen, ezzel is segítve a hazai munkaerőpiacot. Minden termékünk Magyarországon készül, többségében hazai alapanyagokból. A legapróbb részletekig komolyan vesszük a hazai vonatkozást, a sapkáink például egy hazai kötödében készülnek.

A kollekció, az egyes ruhadarabok megálmodása, az ötletelés a menyasszonyommal közösen történik, majd Papp Piroska papírra viszi az elképzeléseinket, hogy lássuk, hogyan nézne ki a valóságban mindaz, amit megálmodtunk.

Nagy hangsúlyt fektettek a környezetvédelemre a csomagolás során. Miért döntöttetek így?

Ez is a szívügyünk, igyekszünk környezettudatosak lenni amennyire csak lehet. A csomagolásunk, a címkék újrahasznosítottak, míg a nyomdai anyagokat egy budapesti zöldnyomdában készíttetjük.

Sok nemzetközi sportolónak van saját márkája, ám a hazaiak közül kevésnek. Van még rajtad kívül itthon sportoló, akinek van saját kollekciója?

Lehet, hogy van, de bevallom, ezt nem vettem figyelembe a thisSide elindításakor. Nem szerettem volna másolni, másokra, más márkákra hajazni. Sokkal inkább az vezérelt, hogy a menyasszonyommal közösen létrehozzunk egy olyan ruhamárkát, ahol a minőség, a kényelem, a környezettudatosság és a magyarországi munkaerő bevonása alapértékeknek tekinthetőek és ahol olyan ruhadarabok készülnek, amelyben mindenki jól érezheti magát, alkattól, magasságtól függetlenül.

Nemrég alapítottátok a márkát. Milyenek az eddigi visszajelzések?

Novemberben indultunk el a thisSIDE-al és már kijött a második kollekciónk is. A visszajelzések alapján szeretik a termékeinket. Egyetlen márka piacra lépése sem könnyű, mivel a vásárlók nagy többsége bizalmatlan egy ismeretlen márkával szemben. Ugyanakkor azt látjuk, hogy aki megadta a thisSide-nak a kezdeti bizalmat, örömét leli a termékeinkben. A minőségi alapanyagokból készült, szuper kényelmes ruháink eddig senkinek sem okoztak csalódást. Újabb és újabb kollekciókkal igyekszünk majd meghálálni a termékeinkbe vetett bizalmat.

Mi a stratégiátok? Terveztek-e külföldre terjeszkedni?

Dolgozunk azon, hogy külföldre is szállíthassunk, de a legfontosabb egyelőre a magyar piac. Jelenleg online értékesítjük a termékeinket, de a jövőben szeretnénk egy kisebb showroomot, ahol megnézhetik, felpróbálhatják a ruháinkat.

Fotók: thisSide
A cikk az Ecoport magazin 2022/1. számában jelent meg.

Ge. Á.
további cikkek
Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Balaton Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Drasztikusan megnövekedett a Magyar Vöröskereszt által működtetett Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat által ellátottak száma a júliusi tartós hőhullám miatt, az önkéntesek már csaknem kétezer bajbajutotton segítettek - derül ki a szervezet MTI-hez szerdán eljuttatott közleményéből. tegnap 14:58 Az árvaszúnyogok segítenek megérteni, hogyan védhetjük meg a Balatont Balaton Az árvaszúnyogok segítenek megérteni, hogyan védhetjük meg a Balatont Vajon milyen volt a Balaton természetes állapota, és mikor változott meg? Helyreállítható-e még a természetközeli állapot? Ezekre a kérdéskere keresték a választ az ELTE Őskörnyezet és Klímaváltozás Kutatócsoport munkatársai legújabb tanulmányukban, amelyben konkrét javaslatokat is megfogalmaztak a tó védelme érdekében. tegnap 21:29 Müller Cecília: ezt a hőséget már az egészséges szervezet is nehezen viseli Müller Cecília: ezt a hőséget már az egészséges szervezet is nehezen viseli Az országos tisztifőorvos praktikus tanácsokat osztott a TV2 műsorában a hőség idejére.  2024. július 16. 16:20 Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. 2024. július 16. 16:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.