Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Saját ruhamárkát hívott életre a veszprémi kézis, Ligetvári Patrik

2022. június 28. 11:50 // Forrás: Ecoport
A Telekom Veszprém válogatott balátlövője olyan ruhamárkát szeretett volna, amely az extra magas embereknek is jól áll. Ligetvári Patrikot a menyasszonyával létrehozott This Side-ról kérdeztük.

Milyen igény hívta életre a This Side megalapítását?

Régóta álmodoztam egy saját ruhamárkáról, amely tükrözi a stílusom és a darabjai minőségi, kényelmes viseletet biztosítanak. Az időzítés volt a kérdés, korábban sosem találtuk a megfelelő pillanatot erre, de mivel két éve visszaigazoltam Veszprémbe, úgy éreztük, ennél ideálisabb időszak nem lesz a thisSide elindítására, ezért belevágtunk.
A magasságomból fakadóan mindig nagy fejtörést okozott, hogy olyan, méretben passzoló ruhát találjak magamnak, amely jól is áll és én is jól érzem magam benne. A legtöbb ruha mindig rövidnek bizonyult rám. A thisSide megalapításakor ezt a problémát szerettük volna kiküszöbölni és megkönnyíteni a hasonló adottságokkal bírók ruhavásárlását. Ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy a termékeinkkel mindenkire gondoltunk, legyen magasabb vagy alacsonyabb, bízunk benne, hogy itt megtalálja a neki megfelelő komfortos, trendkövető darabokat.

Mi a profilja a márkának? Kiknek szól? Milyen stílust képvisel?

A thisSide darabjainál alapvető szempont a kényelem, minden ruhadarabot úgy tervezünk, hogy az a maximális kényelmet szolgálja. Éppen ezért, ha egyetlen célcsoportot kellene választani, akkor azt mondanám, a thisSide azoknak szól, akik ezt a minőségi kényelmet keresik a ruhadarabok esetében is. Legyen szó oversize vagy longline darabokról, a minőség és a kényelem terén nem kötünk kompromisszumot, ebből a kettőből nem engedünk a ruhadarabok tervezése, kivitelezése során. Az első kollekciónk a sportosabb vonalat képviseli, de a jövőben sportosan elegáns darabokkal is jelentkezünk majd.

Magyar márkáról van szó. Mit jelent ez pontosan? Ki tervezi a ruhadarabokat?

Fontos szempont volt számunkra az is, hogy a tervezés és kivitelezés is Magyarországon történjen, ezzel is segítve a hazai munkaerőpiacot. Minden termékünk Magyarországon készül, többségében hazai alapanyagokból. A legapróbb részletekig komolyan vesszük a hazai vonatkozást, a sapkáink például egy hazai kötödében készülnek.

A kollekció, az egyes ruhadarabok megálmodása, az ötletelés a menyasszonyommal közösen történik, majd Papp Piroska papírra viszi az elképzeléseinket, hogy lássuk, hogyan nézne ki a valóságban mindaz, amit megálmodtunk.

Nagy hangsúlyt fektettek a környezetvédelemre a csomagolás során. Miért döntöttetek így?

Ez is a szívügyünk, igyekszünk környezettudatosak lenni amennyire csak lehet. A csomagolásunk, a címkék újrahasznosítottak, míg a nyomdai anyagokat egy budapesti zöldnyomdában készíttetjük.

Sok nemzetközi sportolónak van saját márkája, ám a hazaiak közül kevésnek. Van még rajtad kívül itthon sportoló, akinek van saját kollekciója?

Lehet, hogy van, de bevallom, ezt nem vettem figyelembe a thisSide elindításakor. Nem szerettem volna másolni, másokra, más márkákra hajazni. Sokkal inkább az vezérelt, hogy a menyasszonyommal közösen létrehozzunk egy olyan ruhamárkát, ahol a minőség, a kényelem, a környezettudatosság és a magyarországi munkaerő bevonása alapértékeknek tekinthetőek és ahol olyan ruhadarabok készülnek, amelyben mindenki jól érezheti magát, alkattól, magasságtól függetlenül.

Nemrég alapítottátok a márkát. Milyenek az eddigi visszajelzések?

Novemberben indultunk el a thisSIDE-al és már kijött a második kollekciónk is. A visszajelzések alapján szeretik a termékeinket. Egyetlen márka piacra lépése sem könnyű, mivel a vásárlók nagy többsége bizalmatlan egy ismeretlen márkával szemben. Ugyanakkor azt látjuk, hogy aki megadta a thisSide-nak a kezdeti bizalmat, örömét leli a termékeinkben. A minőségi alapanyagokból készült, szuper kényelmes ruháink eddig senkinek sem okoztak csalódást. Újabb és újabb kollekciókkal igyekszünk majd meghálálni a termékeinkbe vetett bizalmat.

Mi a stratégiátok? Terveztek-e külföldre terjeszkedni?

Dolgozunk azon, hogy külföldre is szállíthassunk, de a legfontosabb egyelőre a magyar piac. Jelenleg online értékesítjük a termékeinket, de a jövőben szeretnénk egy kisebb showroomot, ahol megnézhetik, felpróbálhatják a ruháinkat.

Fotók: thisSide
A cikk az Ecoport magazin 2022/1. számában jelent meg.

Ge. Á.
további cikkek
Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés választás 2024 Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz. ma 8:46 Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt VKSZ Zrt Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt A klímaváltozásra, a biodiverzitásra és az esztétikára is figyelni kell, amikor a városi zöldfelületekhez hozzányúlnak a VKSZ Zrt. kertészei, de mindezek mellett a kísérletezésről sem tettek le azon a 200 hektáron, amiért Veszprémben felel a közüzemi szolgáltató. Ezekre a megoldásokra pedig külföldről is kíváncsiak, csütörtökön összesen hat európai országból érkeztek szakemberek, hogy megismerjék a veszprémi megoldásokat. tegnap 11:49 1% az esély a világháborúra 1% az esély a világháborúra Dr. Resperger István biztonságpolitikai szakértő Háború és béke címmel tartott előadást a Pannon Egyetemen kedden, ahol Tolsztoj művének elemzése helyett sokkal inkább a világ konfliktusos régiói kerültek terítékre. Ukrajnára, az arab térségre és Tajvanra egyaránt kitért az országosan is elismert szakember, miközben a globális atomháború valós fenyegetésének esélyét is számba vette. tegnap 22:43 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. 2024. április 18. 12:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.