2023. január 29.
//
Adél névnap

Napfordulós koktélparty-val nyitotta meg a nyarat a Plazma Center

2022. június 27. 9:21
A veszprémi Plazma Center a nyári napforduló alkalmával koktélokkal várta a plazmaadókat kedden. Az épület előtti standnál különböző alkoholmentes italok közül válogathattak az odaérkezők, a centeren belül pedig a szerencséjüket is próbára tehették egy nyereményjáték keretében.

A Plazma Center már több alkalommal szervezett olyan akciókat, amelyekkel a hozzájuk betérő plazmaadóknak kedveskedtek, akár nyereményjátékkal, akár valamilyen extra kényelmi szolgáltatással. Most június 21-én mindkettőben része lehetett azoknak, akik ellátogattak a belvárosi centerbe, hiszen amellett, hogy az udvaron hűs koktélok készültek, az épületen belül egy rögtönzött kaszinót is kialakítottak a center munkatársai.

Mindennek az apropója a nyári napforduló volt, ahogy Szabó Anikó marketingreferenstől megtudtuk, jelképesen ezzel szerették volna elindítani a nyarat a Plazma Center életében is, ezért a Daiquirivel közösen igazi nyarat idéző finomságokkal készültek.

A kedden érkező plazmaadók a vérplazmaadás után alkoholmentes mojito, pina-colada, sex on the beach és gin-tonic koktélok közül választhattak.

Az akciók sora viszont nem ért itt véget, ugyanis június és július hónapokban minden kedden elindul a „plazma kaszinó” szerencsekereke. Itt a szerencsések plusz bevételhez is juthatnak a plazmaadást követően, valamint bekerülnek egy nyereményjátékba, ahol fülhallgatókat és elektromos rollert sorsolnak ki a játékosok között.

A jótékonykodás sem maradt el júniusban a Plazma Centernél, ez is immáron hagyománnyá vált, hogy a veszprémi központ minden hónapban felkarol és anyagilag is támogat valamilyen jótékony ügyet. Júniusban a Fenyveserdő Otthonnak segítettek az Útkereső Alapítvány a Gyerekekért szervezeten keresztül. A center 100 ezer forintot ajánlott fel, amiből az épületüket fogják felújítani.

vehir.hu