Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az utolsó fordulót rendezték a labdarúgó megyei másodvonalban

2022. június 7. 9:59
A bajnok Csabrendek 7-3-ra múlta felül a Tihany-Balatonszőlős gárdáját a Veszprém megyei labdarúgó-bajnokság elmúlt hétvégéi, idei utolsó fordulójában.

Hétvégén a huszonhatodik, záró köréhez érkezett a labdarúgó megyei másodvonal idei kiírása. A bajnoki címet már korábban bezsebelő Csabrendek 7-3-ra nyert a vendég Tihany-Balatonszőlős ellen, míg a Balatonszepezd szintén hazai diadalt aratott az Ugoddal szemben (3-1).

Az Ősi 1-0-ra múlta felül a vendéglátó Taliándörögdöt, míg a Peremarton 6-2-re nyert a Szilágyi DSE otthonában. Az Öskü kontra Somló összecsapás pedig elmaradt.

A bajnokságot a Csabrendek a nyerte, második helyen az Öskü végzett, míg a harmadik pozícióban az Ősi zárt.

CoreComm SI labdarúgó megyei másodvonal, 26. forduló:

Balatonszepezd – Ugod 3-1 (1-1)
Gólszerzők:
Szokolai (39.), Jakab (80.), Kovács M. (90.), ill. Zsoldos (21.)

Taliándörögd – Ősi 0-1 (0-1)
Gólszerző:
Egyed (5. – öngól)

Csabrendek – Tihany-Balatonszőlős 7-3 (4-2)
Gólszerzők:
Orbán (12., 19.), Kulman (34.), Preininger (39., 53.), Csonka (89.), Csordás (92.), ill. Somosi (33.), Erdőss (41., 65.)

Szilágyi DSE – Peremarton 2-6 (1-3)
Gólszerzők:
Bekker (18., 79.), ill. Varga (14.), Jónás (19., 75.), Paré (33.), Saáry (80., 90.)

Így zártak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. 2024. április 25. 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.