2022. szeptember 25.
//
Eufrozina névnap

A Mystic Team nyerte az egyetemi futsal-bajnokságot

2022. május 14. 15:24
A Mystic Team 4-3-ra múlta felül az Ipari Park SC csapatát a Pannon Egyetem idei évi futsal-bajnokságának fináléjában. A bronzérmet a Szuperszónikus Vízimotorpótlék szerezte meg a Just for Fun ellen.

A veszprémi Pannon Egyetem május 11-én, szerdán este rendezte idei futsal-bajnokságának négyes döntőjét a Wartha Vince utcai sportcsarnokban.

Az elődöntőkben is fergeteges volt a hangulat, végletekig kiélezett párharcokat vívtak a csapatok.

A Mystic Team a Szuperszónikus Vízimotorpótlékot 4-3-ra múlta felül, míg az Ipari Park SC büntetők után tudta két vállra fektetni a Just for Fun együttesét. Utóbbi derbi a rendes játékidőben 0-0-ra zárult.

A bronzmérkőzésen a „szónikus” alakulat könnyedén, 6-3-ra diadalmaskodott a Fun ellen, míg a végső finálét és a bajnoki címet a Mystic zsebelte be 4-3-as győzelmével az Ipari ellen.

A bajnokság gólkirálya Illés Bálint lett, a legjobb játékosnak Ligeti Mártont, míg a legjobb kapusnak Zimmermann Dávidot és Jakab Krisztofert megosztva választották a rendezők. A Fair Play díjat az Apatest FC nyerte, míg a legjobb női játékos Simon Ivett lett.

Az eseményt Juhász Mia és Német Viktor szervezte.

Képek
vehir.hu
Szalai Csaba

További cikkek

Helyben hasznosulnak újra a Pannon Egyetem közösségének tárgyai
Helyben hasznosulnak újra a Pannon Egyetem közösségének tárgyai
Október 4-én az egyetem közössége előtt is megnyílik az az Újrahasználati Központ, melynek célja, hogy az intézmény dolgozói és hallgatói által már megunt, ám mások számára még értékes tárgyaknak lehetőséget adjon a további felhasználásra, ezzel segítve a hulladékcsökkentést.
Családbarát egyetem lett a Pannon
Családbarát egyetem lett a Pannon
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által alapított elismerést péntek délelőtt adták át a Pannon Egyetemnek, egybekötve a Veszprémben most kezdődő Háromkirályfi Napokkal, amely rendezvénysorozat elsősorban a fiatal családosoknak kínál több érdekfeszítő programot is.
Együttműködési keretmegállapodást írt alá a Pannon Egyetem és a Decathlon
Együttműködési keretmegállapodást írt alá a Pannon Egyetem és a Decathlon
A Pannon Egyetem kiemelt célja, hogy oktatását a munkaerőpiac igényei szerint alakítsa. Olyan vállalati együttműködések kialakítására törekszik, melyekben a partnere aktív részese az oktatási és kutatási folyamatoknak, és gyakornoki programjaikkal részt vállalnak a hallgatók karriertudatos fejlesztésében és motiválásában. E cél elérése érdekében együttműködési keretmegállapodást írt alá a Pannon Egyetem a Decathlon SE magyarországi leányvállalatával, a Tízpróba Magyarország Kft-vel.
Szigetüzemű energiaellátó rendszerek tervezését támogató kutatások a Pannon Egyetem és a SagemCom együttműködésében
Szigetüzemű energiaellátó rendszerek tervezését támogató kutatások a Pannon Egyetem és a SagemCom együttműködésében
A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara a SagemCom Magyarország vezetésével a GINOP-2.2.1-15-2017-00038 (SMARTCity és SMARTVillage technológiák és szolgáltatások fejlesztése a SAGEMComnál, egyetemi együttműködésben) kódszámú pályázat keretében, melynek összköltségvetése 2.378.634.698 Ft, olyan szoftveres rendszereket dolgozott ki, amelyek támogatják a főként megújuló energiát felhasználó, szigetüzemű energiaellátó rendszerek tervezését és optimalizálását.
Tudás, lehetőségek és közösség a siker titkai
Tudás, lehetőségek és közösség a siker titkai
Ezek megszerzésére ad lehetőséget a Pannon Egyetem és Veszprém mindazoknak, akik most kezdik meg tanulmányaikat. Szerdán a Műszaki Informatikai Kar megnyitójával az intézményben is kezdetét vette a 2022/23-as tanév.