Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
11°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
11°C

Új öltöző segíti az Öskü FC törekvéseit a megyei labdarúgó-bajnokságban

2022. május 2. 9:39
Új öltözővel bővült az ösküi futball infrastruktúrája, amit vasárnap délután, a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság rangadója előtt avattak fel a településen.

Öskü még tavaly nyert el egy belügyminisztériumi pályázatot, amelynek köszönhetően lehetősége nyílt a településnek, hogy felújítsa a futballpályája melletti öltözőt.

A 20 millió forintos beruházásból így 17 milliót a pályázat finanszírozott, mostanra pedig elkészült a vadonatúj épület és már csak a környezet rendezése van hátra, de a csapat már így is birtokba vehette a létesítményt.

Vasárnap délután, amikor Öskü, aki jelenleg a második helyet foglalja el a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság tabelláján az éllovas Csabrendeket fogadta, a mérkőzés előtt pedig megtörtént az öltöző felavatása is.

Finta Péter, Ovádi Péter és Ángyán TamásFinta Péter, Ovádi Péter és Ángyán Tamás

Az ünnepségen Ángyán Tamás, Öskü polgármestere megköszönte mindazoknak, akik támogatták a települést ebben a fejlesztésében, többek közt Ovádi Péter, országgyűlési képviselőnek, valamint Finta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatósága vezetőjének.

Ovádi Péter az ünnepségen azt mondta, Öskün szemmel látható a töretlen fejlődés, aminek egy újabb bizonyítéka a most átadott öltözőegység is. Mint fogalmazott, immáron az infrastruktúra is felnőtt az ösküi futballhoz, a képviselő reményei szerint pedig az Öskü FC hamarosan már a megye i-ben fog szerepelni.

Az ünnepségen az egyházi felekezetek képviselői is megáldották az épületet, majd kezdetét vette a forduló rangadója a pályán, amit végül a vendég Csabrendek nyert meg 1-0 arányban.

Hajas Bálint
Kovács Bálint
további cikkek
Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse 80 évvel ezelőtt alakult meg a Magyar Királyi Honvéd Légierő 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztálya (Ezrede), melynek apropóján városunkban is megemlékezést tartottak a Magyar Tartalékosok Szövetségének Veszprém Megyei Egyesülete szervezésében. tegnap 12:50 Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? közélet Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? Csütörtökön rendezték meg az egykori gyermekkórház helyszínén, a most új funkciókat ellátó ActiCity rendezvényközpontban a Balaton Konferenciát a Pannon Egyetem és a Portfólió online gazdasági lap közös szervezésében. Az előadók gazdasági szempontból közelítették meg a Balaton szerepét, az esemény nyitóelőadását Dr. Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter tartotta.   tegnap 11:59 Szent Flórián örökségét képviselik ma is a tűzoltók tűzoltóság Szent Flórián örökségét képviselik ma is a tűzoltók Szent Flórián-nap alkalmából ünnepi állománygyűlést tartott a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, amelyen több elismerést is átadtak a megye tűzoltóinak, hivatásosoknak és civileknek is. tegnap 15:56 Vadászok támogatták a Csolnoky Megyei Kórházat adomány Vadászok támogatták a Csolnoky Megyei Kórházat Az Országos Jótékonysági Vadászegylet a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány részére adott át egy milliós értékű légzéstámogató rendszert. A vadászoknak nem ez volt az első jótékonysági akciója, már tizenegyedik éve segítik a hazai kórházakat. tegnap 15:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.