Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 15. Henrik
Veszprém
20°C
2024. július 15. Henrik
Veszprém
20°C

Állatvédelmi rajzversenyt szervezett a rendőrség

2022. április 27. 10:48
A Föld napja alkalmából meghirdetett rendőrségi rajzpályázatra a helyi iskolások szép számmal neveztek.

A Veszprémi Rendőrkapitányság és a helyi Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény közös rajzpályázatot hirdetett az iskola tanulóinak a Föld napja alkalmából – tájékoztatott a rendőrség. 

Fotó: Veszprémi RendőrkapitányságFotó: Veszprémi Rendőrkapitányság

Témaként az állatvédelmet jelölték meg, mivel korábban az iskola rendőre által tartott foglalkozásokon e témakörben részletesen átvették a legfontosabb tudnivalólat. A rendőrség a megmérettetés valamennyi résztvevőt díjazta egy láthatóságot elősegítő ajándékcsomaggal az iskolában megtartott díjátadón 2022. április 26-án. A pályázatra érkezett képekből a Veszprémi Rendőrkapitányság épületének aulájában rendeznek kiállítást.

Fotó: Veszprémi RendőrkapitányságFotó: Veszprémi Rendőrkapitányság

vehir.hu
további cikkek
Ovádi Péter: Az állattartók felelőssége, hogy gondoskodjanak kedvenceik biztonságáról a nyári időszakban Közös ügyünk az állatvédelem Ovádi Péter: Az állattartók felelőssége, hogy gondoskodjanak kedvenceik biztonságáról a nyári időszakban Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos, ismételten felhívja az állattartók figyelmét a nyári meleg okozta veszélyekre. A nyári hónapok forrósága nem csupán az emberek, hanem négylábú társaink számára is komoly kihívást jelent. A kánikula időszakában különösen figyelnünk kell háziállataink jólétére, hiszen a magas hőmérséklet súlyosan megterhelheti őket.   tegnap 11:29 Egész éjszaka keresték az eltűnt férfit a vízimentők Egész éjszaka keresték az eltűnt férfit a vízimentők Sajnos már csak a holttestét találták meg Révfülöpnél. 2024. július 12. 12:28 Fél év alatt 18 ember sérült meg lakástűzben a vármegyében Fél év alatt 18 ember sérült meg lakástűzben a vármegyében 2024 első félévében 3305 lakóépület gyulladt ki, 128-cal, vagyis 4 százalékkal kevesebb, mint 2023 első hat hónapjában. Vármegyénkben 121 otthonban keletkezett kisebb-nagyobb tűz az év első hat hónapjában – adta közzé statisztikáit a katasztrófavédelem. 2024. július 9. 14:03 Ököllel ütötte szomszédja fejét Ököllel ütötte szomszédja fejét Súlyos testi sértés kísérlete és kábítószer birtoklása miatt indult eljárás egy 36 éves veszprémi férfival szemben. 2024. július 9. 8:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.