Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jól sikerült az ob a Padányi klub versenyzőinek

2022. március 14. 10:07
A Veszprémi Padányi TKD klub két versenyzője, Tóth András és Bécsi Nikolett négy versenyszámban indult és négy érmet hozhatott haza a Makón rendezett tekvondó magyar bajnokságról.

Március 5-én Makón rendezték az idei tekvondó magyar bajnokságot, ahol közel háromszáz sportoló versenyzett öt versenyszámban a gyerekektől a felnőtt korosztályig.

A Veszprémi Padányi TKD klub kiválósága, Tóth András küzdelem ifi kategóriában indult, amit magabiztosan meg is nyert, aranyérmes lett.

Bécsi Nikolett (balra) három érmet szerzett - Fotó: Vajky LászlóBécsi Nikolett (balra) három érmet szerzett - Fotó: Vajky László

Az egyesület klasszisának, Bécsi Nikolettnek feszített tempóban kellett szerepelnie, mivel a versenyszámai – formagyakorlat, küzdelem és erőtörés – közvetlenül egymás után következtek, így nemhogy ráhangolódni nem volt lehetősége a különböző számokra, szó szerint folyamatosan versenyzett. Küzdelemben (50 kg) és formagyakorlatban egyaránt ezüstérmes lett, míg erőtörésben a harmadik helyen végzett.

Vajky László tanítványa így megszerezte az Eb-induláshoz szükséges kvótákat, így áprilisban folytatja a versenyzését többek között a horvátországi kontinensbajnokságon.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.